Menu
RSS

Salı, 18 Ekim 2016

Bakan Çelik'ten AB'ye Rest: Gerekirse Anlaşmayı Feshederiz

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Reuters'a konuşan AB Bakanı Çelik, "AB sözünü tutmazsa biz de zaten Geri Kabul Anlaşması'nı yürürlüğe koymuyoruz, gerekirse de feshederiz" dedi. Reuters'a konuşan AB Bakanı Çelik, AB'nin Türkiye'ye verdiği taahhütleri yerine getirmediğini belirterek, " Vize serbestisinde AB sözünü tutmazsa biz de zaten Geri Kabul Anlaşması'nı yürürlüğe koymuyoruz, gerekirse de feshederiz" diye konuştu.

Devamını okuyun...

İnsanlığını Yitiren Hemşirenin Skandal Paylaşımı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli bir hemşirenin, hastanede yatan hastalarla alay edercesine yaptığı paylaşımlar, büyük tepki topladı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli olduğu öğrenilen E.G isimli hemşire yoğun bakımdaki bir hastayla özçekim yaparak “Ölmeye ramak kalanlardan minicik bir tablo” şeklinde paylaşım yaptı.

Devamını okuyun...

AESOB Başkanı Adlıhan Dere'den Esnafa Yapılandırma Uyarısı

6736 sayılı kanun kapsamında esnafların borçlarının yapılandırmasıyla ilgili bilgilendirme toplantısında konuşan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, 6736 sayılı kanunun getirdiği avantajlardan yararlanma süresinin 31 Ekim 2016 tarihinde sona erdiği uyarısında bulunarak, bu kanundan yararlanmak isteyen esnafların müracaatlarını biran önce yapmasını istedi.

Devamını okuyun...

Erkek Arkadaşına Yakın Durduğu İçin Defalarca Kırbaçlandı

  • Yayınlandığı Kategori Dünya

Endonezya'nın Banda Açe şehrinde Müslüman bir kadın, karşı cinsle samimiyet kurduğu gerekçesiyle 23 kez kırbaçlandı. Endonezya'nın şeriatla yönetilen tek vilayeti olan Açe'nin başkenti Banda Açe'de, Müslüman bir kadın 'erkek arkadaşının fazla yakınında durduğu gerekçesiyle' herkesin önünde 23 kez kırbaçlandı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun