Menu
RSS

Dünyaca Ünlü Mankenlerden Basın Toplantısında Antalya'ya Övgü

Dünyaca Ünlü Mankenlerden Basın Toplantısında Antalya'ya Övgü

Antalya’da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'un defilesi öncesindeki basın toplantısı 1 saat 15 dakika gecikmeyle yapıldı. Dünyaca ünlü top model Adriana Lima'nın her iki elinde küçük yara ve zedelenme izleri dikkati çekti. 

8- 13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Dosso Dossi Fashion Show için Antalya'ya gelen dünyaca ünlü top modeller Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros akşam yapılacak defile öncesinde basın toplantısında gazetecilerin karşısına çıktı.

Akşam saat 21.30'da yapılacak defilesi öncesi The Land of Legends Theme Park'da düzenlenen basın toplantısının saati 14.30 olarak duyuruldu. Fakat ünlü mankenler yaklaşık 1 saat 15 dakika toplantıya geç geldi.

Dünyaca ünlü dört yıldız olduğu için hazırlıkların daha zorlaşmasından dolayı toplantıya geç kalındığını belirten Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, mankenleri sahneye davet etti.

Victoria's Secret'in ünlü modelleri Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros sahneye çıkarken, dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Adriana Lima ise toplantıya diğer mankenlerden 15 dakika daha geç katıldı.

ELLERİNDEKİ YARALAR DİKKAT ÇEKTİ

Adriana Lima, basın mensuplarını selamladıktan sonra, “Sizi gördüğüm için çok mutlu oldum arkadaşlar" dedi. Akşam düzenlenecek olan defilenin çok beğenileceğini umut ettiğini belirten Lima, “Dışarıdaki sahne çok şahane, görülmeye değer.

Brezilya'daki arkadaşlarımla burada olmak bizim için de çok önemli ve bu akşamki şovu beğeneceğinize çok eminim" dedi.

Diğer yandan Adriana Lima'nın konuşma yaptığı sırada elinde mikrofon varken her iki elinin de parmaklarının üzerinde zedelenme ve yaralar olduğu görüldü.

TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVDİLER

Türkiye'yi güneşi, doğası ve insanlarıyla Brezilya'ya çok benzettiğini belirten Ana Beatriz Barros, “Türkiye'ye her zaman gelmek istemişimdir. İlk defa bu şansı elde ettim ve çok mutlu oldum" dedi.

Türk insanını çok sevdiğini belirten Izabel Goulart ise “İnsanlarını çok seviyorum çünkü buradaki insanlar Brezilya'dakiler gibi eğlenmeyi, mutlu olmayı seviyorlar. O yüzden kendimize çok benzetiyorum sizleri" diye konuştu.

Daha öncede Türkiye'de bulunduğunu belirten Isabeli Fontana, “Türk insanını gerçekten çok seviyorum ve onları tanımaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım