Menu
RSS

Ünlülerden Tahliye Olan Deniz Seki'ye Destek Mesajları Yağdı

Ünlülerden Tahliye Olan Deniz Seki'ye Destek Mesajları Yağdı

Pop müzik sanatçısı Deniz Seki'nin, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan bugün tahliye olmasının ardından ünlü isimler sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. Funda Arar, Gülben Ergen, Gonca Vuslateri ve Emel Müftüoğlu'nun da aralarında olduğu ünlü isimler,

sosyal medya hesaplarından Deniz Seki için destek mesajları yayımladı. Bazı ünlü isimlerin, Deniz Seki ile ilgili sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları şöyle:

Gülben Ergen: Umuda yürüyecek #DenizSeki bugün. Sözü var bize, bana, ailesine... Küllerinden doğacak. Yeniden doğacak... Hamdım, piştim, yandım yolunda alev alev yandı o... Şimdi yıldızlara karışacak ve hep parlayacak...

Funda Arar: Bitti artık Deniz. Güzel günler seni bekliyor. #denizseki

Ufuk Yıldırım: Geçmis olsun benim canım arkadaşım #denizseki

Berna Laçin: Artık yepyeni bir sayfa açmanın vakti geldi... #denizseki

Gonca Vuslateri: Bitti Denizim... Sular çekildi... Geriye deniz yıldızları kaldı... Ne köpekbalığı, ne ürkütücü balıkçılar, ne zorlu dalgalar... Geçti hepsi. Sevenlerin sana kavuşuyor... Bu son gecende tüm tecrübene sağlık diyeceğimiz bestelerinle geliyorsun.. Sesini çok özledik. Haydi buluşalım, sarılalım minnoş yüreklim, pamuk ellim. Biricik, zamansızca birbirimize kavuşup dertleştiğim güzel sohbetli, güzel yürekli insan. Allah kurtardı.

Emel Müftüoğlu: Canım Deniz'im, seni tanıdığımda tam 20 yaşında müzik aşkıyla yanan, güzel hayalleri olan altın kalpli bir çocuktun. Üstelik annelerimizin dediği gibi pırıl pırıl. Senin ne kadar iyi olduğunu tanıyan herkes bilir, ben sadece tanımayanlar için altını özellikle çizmek istedim. Hayatta hepimizin bir sınavı var, sen en zorlusundan geçtin... Seni ziyarete her geldiğimde orada çoluk çocuk pek çok insana umut olup, şifalı geldin. Bugun özgursun, aramıza hoş geldin, sefa geldin.

Reyhan Karaca: Canım Deniz'im, buraya ne yazsam yetmez mutluluğuma. Allah kurtardı ve rabbim sana ve sevdiklerine geçirdiğin o sıkıntılı günleri unuttursun en kısa zamanda. Seni seviyorum canım dostum. Hoş geldin.

yukarı çık
0
Paylaşım