Menu
RSS

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi Engelsiz Kafe’de Kar Sürprizi

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi Engelsiz Kafe’de Kar Sürprizi

Muratpaşa Belediyesi Engelsiz Kafe’de düzenlenen ‘özel çocukların’ yılbaşı partisinde bir anda dışarıda beliren kar taneleri şaşkınlığa neden oldu. Herkes bir süre durup yağan karı izlerken kar püskürtme makinesiyle suni kar yağdığının anlaşılmasıyla partide alkış tufanı koptu.

Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe Spor ve Yaşam Alanı’nda özel çocuklar, 2018’i kutladı. Kutlamalara, Başkan Uysal ve eşi Ümran Uysal’ın yanı sıra Adalya Vakfı Başkan Vekili Bilal Köleoğlu, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin katıldı.

Özel çocukların büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Uysal, konuşmasını yapmak üzere sahneye geldiğinde ise sürprizle karşılaştı. Başkan Uysal, henüz konuşmaya başladığı anlarda balonlarla süslenmiş salonun camlarına kar taneleri vurmaya başladı.

Bir çocuğun “Aaa Kar” diye seslenmesiyle Başkan Uysal, cama döndü. Kutlamalar katılan herkes bir süre cama vuran kar tanelerini izlerken Kar püskürtme makinesiyle sun'i kar yağdığının anlaşılmasıyla partide alkış tufanı koptu.

Ürettiğimiz En Önemli Şey

Konuşmasına “Hepimiz için, 2018 yılı kar gibi beyaz olsun” diyerek devam eden Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Ürettiğimiz en önemli şey, en önemli değer sevgi, saygı, dayanışma, kardeşlik. Bundan daha üstün bir üretim yok. Asfaltı herkes yapar. Konteyneri, parkları, binaları herkes yapar. Ama sevgiyi, saygıyı yapmak özel bir itina ve gönülden çalışma istiyor.

Bu yolda her türlü katkıyı koyduğunuz için velilerimize destekçi kurumlara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, nice yıllar diliyorum.”

Destekçilere Plaket

Başkan Uysal, konuşmasını ardından yıl boyunca Engelsiz Kafe ve onun özel çocuklarını yalnız bırakmayan kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketlerini takdim etti. Özel çocuklar da Başkan Uysal’a bir fotoğrafını hediye etti.

Gönüllerince Kutladılar

Konuşmalar ve plaket törenin ardından Engelsiz Kafe’nin özel çocukları hazırladıkları birbirinden renkli gösterilerle aileleri ve onlarla her zaman birlikte olan kurum ve kuruluşların temsilcileriyle yeni yılın gelişini kutladı.

yukarı çık
0
Paylaşım