Menu
RSS

Başkan Uysal'dan Kılıçdaroğlu'na 'Selam'

Başkan Uysal'dan Kılıçdaroğlu'na 'Selam'

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Abdal Musa Anma Etkinlikleri'nde yaptığı konuşmada 'Adalet Yürüyüşü'nde 17'nci günü geride bırakan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu selamladı ve “Yolları açık olsun" dedi.

Başkan Uysal, Elmalı ilçesi Tekke Mahallesi'nde bu yıl 33'üncü Ulusal, 12'nci Uluslararası Abdal Musa Anma Etkinlikleri'ne katıldı. Akşamüstü mahalleye gelen Başkan Uysal, önce muhtarlığı ziyaret etti, ardından mahalle kahvehanesinde bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Uysal'a Tekke Muhtarı Fehmi Durma, Abdal Musa Kültürünü Araştırma Yaşatma Derneği Başkanı Ali Eriş, Abdal Musa Postnişini Hüseyin Eriş, Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri Cem Kotan, Mimar Sinan Özkan, Nuran Umdu,

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Can ve Antalya şube yöneticileri eşlik etti. Açılış töreni öncesi Abda Musa Sultan Türbesi'ni de ziyaret eden Başkan Uysal, etkinler için oluşturulan pazar yerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

2 Temmuz'da Kaybettiklerimiz

Elmalı Kaymakamı Gürbüz Saltaş'ın da katılımıyla gerçekleştirilen Abdal Musa Anma Etkinlikleri açılış töreninde Başkan Uysal, konuşmasına 24'üncü yılında Sivas katliamında hayatını kaybedenleri anarak başladı. Başkan Uysal, “2 Temmuz'da kaybettiğimiz bütün insanlarımızı saygıyla anıyoruz, anıları önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhları şad olsun" dedi.

İnsanlık Yolcuları

'Adalet Yürüyüşü'nde 17'nci günü geride bırakan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açılış töreninin gerçekleştirildiği amfitiyatrodan selam gönderen Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Ülkemizde daha gelişmiş, daha titiz, daha hassas, daha iyi bir adalet sistemi için yürüyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarını saygıyla selamlıyoruz.

Zaman zaman bedenimiz de onlarla beraber ama her anımızda, her günümüzde ruhumuz ve bütün benliğimiz onlarla. Yolları açık olsun. İnsanlık yolcularının yolu uzundur, insanlık yolcularının yolu engebelidir ama hamasete sığınanların işi çok kolaydır, ucuzdur ve basittir."

yukarı çık
0
Paylaşım