Menu
RSS

Pazar, 16 Aralık 2018

Antalya Şiddetli Yağmur Altında: Sel Oluştu, Yola Kayalar Devrildi, Seraları Su Bastı

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Hurma-Çakırlar yolunu birbirine bağlayan köprü trafiğe kapatıldı. Antalya’da dün gece başlayan aşırı yağışlar Konyaaltı ilçesi Boğaçayı Deresi’nde taşkına neden oldu. Taşkın nedeniyle Konyaaltı ilçesinde Hurma- Çakırlar yolunda bulan köprü trafiğe kapatıldı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Eşine Kızıp Kendini Yaktı, 'İnandırmak İçin Yaptım' Dedi

Antalya’da tartıştığı eşine kızan ve üzerine yanıcı madde dökerek kendini çakmakla ateşe veren Mehmet Ali A. (40), "Eşimle bir konuda tartışıyorduk. Kendimi ona inandıramadım. İnandırmak için de yaktım" dedi. Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi Ermenek Mahallesi 1. Sokak'ta, tek katlı gecekonduda meydana geldi.

Devamını okuyun...

Polise Saldırıp, Boynunu Kestiler

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Beşiktaş’ta doğum günü kutlamasından dönen polis memuruna tinerciler kırık şişeyle saldırdı. Boynundan ağır yaralanan genç polisin tedavisi sürüyor. İstanbul'da, 3 tinercinin kırık şişeli saldırısına uğrayan polis memuru boynundan yaralandı. Doğum gününü kutladıkları

Devamını okuyun...

Antalya’da Şiddetli Yağış Köprüyü Trafiğe Kapadı, Dereler Taştı, Denizin Rengi Değişti

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bir köprü trafiğe kapandı, yağmur suları nedeniyle denizin rengi değişti. Antalya'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bir köprü trafiğe kapandı, yağmur suları nedeniyle denizin rengi değişti. Kentte sabah saatlerinde başlayan yağış, öğleden sonra şiddetini artırdı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun