Menu
RSS

Pazar, 18 Haziran 2017

Emekli Maaşında Tavan 1404 Lira Olacak

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Emekli maaşları arasındaki uçurumları gidermek için Hükümetin başlattığı çalışmalar devam ediyor. Farklı zamanlarda aynı şartlarda emekli olmalarına rağmen maaşları arasında uçurumlar olan emeklilerin haksızlıkları giderilecek.

Devamını okuyun...

Antalya’dan Şırnak’a Gönül Köprüsü

AK Parti Genel Merkez Halkla İlişkiler ile Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından terörden etkilenen illere destek için “İller arası Kardeşlik Projesi” kapsamında düzenlenen çalışma ile bu yıl Antalya ile Şırnak kardeş il oldu, iki şehir arasında gerçekleşen ziyaretler ile gönül köprüleri kuruldu.

Devamını okuyun...

Antalya’da Hortum Paniği: Tam 5 Dakika…

Antalya’nın Alanya ilçesi İncekjum Plajı’nda çıkan hortum 5 dakika sürdü. Antalya’nın Alanya ilçesi İncekum Plajı’nda saat 17.30 sıralarında kıyıdan yaklaşık olarak 300 metre açıkta hortum oluştu. Yaklaşık 5 dakika süren hortum sahilde bulunanlar tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi.

Devamını okuyun...

Antalya'da Bunaltan Sıcak!

Nem oranının yüzde 80'e ulaştığı Antalya'da sıcaktan bunalanlar sahilleri ve parkları doldurdu. Sıcak nedeniyle tatilciler Lara ve Konyaaltı sahillerinde denize girerek serinlemeye çalıştı. Bazı vatandaşların parklarda gölgelik alanlarda serinlemeye çalıştıkları görüldü.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun