Menu
RSS

Antalya Bu Sene Kendi Yarışmacısını Destekliyor, Milli Sporcu Hikmet Tuğsuz

Antalya Bu Sene Kendi Yarışmacısını Destekliyor, Milli Sporcu Hikmet Tuğsuz

Survivor 2019 yarışmacı adayları arasında yer alan Hikmet Tuğsuz milli takım antrenörlüğü yapıyor. Bu zamana kadar birçok spor dalı ile ilgilenen Hikmet Tuğsuz 32 yaşında ve Antalya doğumlu. Torosların ruhu bende ben Yörük çocuğuyum diye kendini ifade ediyor.

Kariyerinde büyük başarılara imza atan tuğsuz dekatlonda 10 tane sporu arka arkaya yapmayı becerebilen nadir sporcular arasında.

Arkadaşlarının çok fazla ısrar etmesi üzerine Survivor'a katılmayı düşündüğünü açıklayan Tuğsuz favoriler arasında. Sosyal paylaşım sitelerinde oluşan fanlar ve yorumlar bunu destekler nitelikte.

Hikmet Tuğsuz kendisini şöyle anlatıyor;

Toroslarda büyüdüm, ailem hayvancılıkla uğraşıyor. Aktif sporu bıraktım ve milli takım antrenörlüğü yapıyorum. Lise bittikten sonra iyi bir sporcu olduğum için beni iyi bir üniversiteye aldılar. Daha sonra başarılar gelmeye başladı.

Avrupa şampiyonalarına gitmeye başladım. Dekatlon da iki yıl geçilmedim. Bu spor sporların babasıdır. Bana atletizmde Deli Hikmet derler. Kimsenin yapamadıklarını yaptığım için. Survivor'da her şey bana göre.

Gözümün gördüğü her şeyi yapabilirim. Buradan giderken hiçbir şey beni üzmez. Zaten müsabakalar nedeniyle il dışındayım. Yemek konusunda da her şeyi yerim. Ben Yörük çocuğuyum Torosların ruhu bende oldukça Yunan falan vız gelir.

yukarı çık
0
Paylaşım