Menu
RSS

Antalya Serik Belediyespor'da Yeni Başkan Aksu

Antalya Serik Belediyespor'da Yeni Başkan Aksu

Serik Belediyespor'un olağanüstü genel kurulunda iş insanı Ali Aksu, başkan seçildi. Önümüzdeki sezon TFF 3'üncü Lig'de mücadele edecek olan Serik Belediyespor'da olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı. Serik Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda

divan başkanlığına Hasan Karaboğa, divan katipliğine ise Mehmet Emin Kiremitçi seçildi. Faaliyet raporlarının okunmasının ardından iş insanı Ali Aksu, tek aday ve liste olarak girdiği seçimde Serik Belediyespor'un yeni başkanı oldu.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, bir başarı varsa bu başarının herkesin başarısı olduğunu, başarının tek başına olmadığını söyledi.

Tek başına sporun başarı getirmeyeceğini belirten Çalık, "Bunun en güzel örneğini geçen yıl Serik Belediyespor'da yaşadık. Yönetimi, sporcusu, taraftarıyla Serik Belediyespor'u hak ettiği yere getirdik.

Belediye başkanlığı görevine geldiğim günden bu yana beni en mutlu eden olay sürekli Serik Belediyespor'un başarısıdır. Amatör ligle başladığımız yolda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig, oradan da TFF 3'üncü Lig'e çıktık.

Yeni yönetim takımı nereye götürür bilemem. Taşın altına elimizi sonuna kadar koyuyoruz. Herkesten de aynı şeyi bekliyoruz" dedi.

Yeni Başkan Ali Aksu da 63 yıl sonra ilk defa TFF 3'üncü Lig'e çıkarak profesyonellik duygusunu tattıran Serik Belediyespor'un eski yönetimine teşekkür etti.

Bundan sonraki süreçte yeni yönetimiyle birlikte kulübü daha iyi yerlere taşıyacağını kaydeden Aksu, çıktıkları yolda desteklerin esirgenmemesini istedi.

yukarı çık
0
Paylaşım