Menu
RSS

Salı, 12 Nisan 2016

Büyükşehir’den ‘Obezite Ve Diyabet’ Konferansı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 'Obezite ve Diyabet' konulu bilgilendirme toplantısında konuşan Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Aziz Sümer, vatandaşlardan zayıflama ürünlerine kanmamalarını isteyerek, "Obezite o kadar büyük bir problem ki dünyada 300 milyar doların üzerinde zayıflama ürünü satılıyor ancak insanlar şişmanlamaya devam ediyor" dedi.

Devamını okuyun...

Lisinia Projesi EXPO 2016’da Sergilenecek

Burdur Gölü'nün kuraklıkla mücadelesine katkı sağlamayı amaçlayan Lisinia Projesi, EXPO 2016 Antalya'da sergilenecek. EXPO 2016 Antalya'da tarih, biyoçeşitlilik, sürdürebilirlik ve yeşil şehirler alt temalarına uygun olan 'Şehirlerin En İyi Uygulamaları' etkinliği kapsamında 521 proje arasından sergilenmeye değer bulunan Lisinia Projesi, alanda kurulan bahçede sergilenecek.

Devamını okuyun...

Limak Hatıra Ormanı’na 10 Bin Yeni Fidan

Antalya’nın Serik İlçesi'ndeki Limak Turizm Grubu'nun oluşturduğu Limak Hatıra Ormanı'nda 10 bin yeni fidan toprakla buluştu. Antalya'da faaliyet gösteren Limak Turizm Grubu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Serik'te tahsis ettiği 100 dönümlük araziye Hatıra Ormanı oluşturdu.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun