Menu
RSS

Çarşamba, 13 Nisan 2016

Antalya’daki Kaldırım İşgaline Kim Son Verecek?

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Cumhuriyet Meydanı ile Kalekapısı arasında yaya geçişine ayırılmış olan geçiş yolları, dondurma tezgâhlarının ve masaların işgali altında. Yayaların geçiş için zorlandığı, en fazla bir kişinin geçebileceği kadar yol geçişini kapatan tezgâh ve masaların denetlenmesi

Devamını okuyun...

Demre’de 20 Milyon Balık Üretilecek

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Demre İlçesi'ndeki Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü'nde, bu sezon özel sektöre satılmak amacıyla 20 milyon yavru balık üretimi yapılacak. Enstitüde geçen yıl 11 milyon yavru balık üretimi yapılmıştı.

Devamını okuyun...

Demre’li Miniklerden Polis Merkezi'ne Ziyaret

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Demre İlçesi'nde Yunus Emre İlkokulu'nda eğitim öğretim gören anasınıfı öğrencileri Demre Polis Merkezi'ni ziyaret etti. Yunus Emre İlkokulu'nun üç farklı şubesinde eğitim öğretim gören yaklaşık 40 anasınıfı öğrencisi, Polis Haftası dolayısıyla Demre Polis Merkezi'ni ziyaret etti.

Devamını okuyun...

Antalya’da Pompalı Dehşeti

Antalya’da psikolojisinin bozuk olduğu gerekçesiyle pompalı tüfekle havaya ateş eden 24 yaşındaki A.G., suç aletini baraja atmak isterken yakalandı. Olay, saat 11.00 sıralarında Kepez İlçesi Baraj Mahallesi'nde meydana geldi.

Devamını okuyun...

Manavgat’ta Turisti Soyan Şüpheli Gözaltına Alındı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir otel odasından hırsızlık yaptığı belirlenen şahıs gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Side Mahallesinde bir otelde kalan yabancı uyruklu turistin odasında hırsızlık olayı meydana geldiği bilgisi alan Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Selimiye Karakolu ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun