Menu
RSS

Pazar, 17 Nisan 2016

Kepez’de Su Yerine Çorba Akan Çeşme

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi, "ikram çeşmesi" hizmetiyle Antalya'da sosyal belediyecilikte bir ilki daha gerçekleştirdi. Musluklarından sıcak çorba akan ikram çeşmesi, hizmete girdi. Kepez Belediyesi, Osmanlı'daki "sebil geleneğini" yaşatmak amacıyla, ikram çeşmesi projesini başlattı.

Devamını okuyun...

Kepez’den Kızlara Pozitif Ayrımcılık

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Başkan Hakan Tütüncü,  daha çok kızın okuması için Kepez Vakfı bursunun yüzde 70’ninden fazlasını kız öğrencilere verdiklerini söyledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "gençlik buluşmaları" çalışması kapsamında Amine Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

Devamını okuyun...

Muratpaşa’da Barış Ve Hasankeyf Çağrısı

  • Yayınlandığı Kategori Muratpaşa

Gazeteci ve Fotoğraf Sanatçısı Adnan Avuka’nın ‘Hoşgörüler Diyarı Mardin ve Mardin’de Yaşam’ adlı fotoğraf sergisi, Muratpaşa Belediyesi’nde ziyarete açıldı. Sergi, barış dilekleri ve Hasankeyf’in sular altında kalmaması için yapılan çağrılarla açıldı.

Devamını okuyun...

Dokuma’ya Oy Birliği İle İmar Koruması

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Büyükşehir Belediye Meclisi, Dokuma Fabrikası'ndaki tescilli yapıların ve koruma alan sınırlarının 1\5 bin ölçekli nazım imar planına işlenmesini oy birliği ile kabul etti. Tütüncü, kararı, "Dokuma'nın üzerinde herhangi bir gölgenin dolaşmaması adına hayırlı bir iş yapıldı." şeklinde değerlendirdi.

Devamını okuyun...

23 Nisan Coşkusu Muratpaşa’da Yaşanacak

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının büyük bölümünü Muratpaşa Belediyesi gerçekleştirecek. 23 Nisan’da Muratpaşa Kent Meydanı’nda yapılacak Muratpaşa Belediyesi programında; Yaşlıevi Üyeleri’nden oluşan koro, torunları için şarkılar seslendirecek.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun