Menu
RSS

Pazartesi, 18 Nisan 2016

Antalya’da Her Şey Var Turist Yok

Hava sıcaklığının deniz suyu sıcaklığını geçtiği Antalya'da sahiller serinlemek isteyenlerin adresi oldu. Geçtiğimiz yılların aksine, Konyaaltı sahillerinde yüzen ve güneşlenenlerin büyük bölümünün Antalyalılar ve yerli turistler olması dikkat çekti.

Devamını okuyun...

Serik’ten Lidere Son Hafta Sürprizi

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor, sezonun son maçında AFJET Afyonspor'u 4-2 mağlup etti. BAL Ligi 7'nci Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, sezonun son maçında AFJET Afyonspor'u ağırladı.

Devamını okuyun...

EXPO 2016 Antalya, Görkemli Bir Törenle Açılacak

Türkiye’nin ilk EXPO’su EXPO 2016 Antalya 22 Nisan Cuma günü gerçekleşecek görkemli bir törenle resmen açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, yabancı devlet başkanları, bakanlar, büyükelçiler ve binlerce davetlinin katılımıyla gerçekleşecek resmi açılış töreninde unutulmaz bir görsel şov yaşanacak.

Devamını okuyun...

Antalya’dan Mardin’e Emniyet Dayanışması

Antalya’da görevli polislerin eşleri ve şehit aileleri Mardin ilinde görev yapan güvenlik güçlerine ihtiyaç malzemesi gönderdi. Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis eşleri ve şehit aileleri tarafından hazırlanan gıda ve ihtiyaç malzemeleri ile öğrencilerin yazdığı duygu dolu mektuplar Mardin İlinde zor şartlar altında görev yapan emniyet güçlerine gönderildi.

Devamını okuyun...

Serik’te Helal Turizm Zirvesi Başladı

Antalya’nın Serik İlçesi'nde 6 ülkeden turizm acentelerinin katılımıyla Helal Turizm Zirvesi başladı. Serik Belediyesi ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliği ile Helal Turizm Zirvesi düzenlendi. 21 Nisan'a kadar sürecek zirveye, Abu Dabi, Bahreyn, Kuveyt, Katar ve Dubai'den turizm acentelerinin temsilcileri katıldı.

Devamını okuyun...

Demre’de Tasavvuf Müziği Ziyafeti

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Müziği Topluluğu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla tasavvuf müziği konseri verdi. Demre Kültür Salonu'ndaki konsere, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş,

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun