Menu
RSS

Pazartesi, 25 Nisan 2016

CHP’li Kara’dan AGC Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etti. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Devamını okuyun...

Alanya’da Çöp Taksiler Hizmete Başladı

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Alanya Belediyesi tarafından alınan 2 adet çöp taksi, şehir merkezinde hizmete başladı. Antalya’nın Alanya ilçesi’nde çöp taksiler hizmete başladı. Özellikle dar sokaklarda hareket kabiliyetine sahip olan çöp taksiler İskele, Rıhtım, Hükümet, Müftüler, Hayate Hanım ve İzzet Azakoğlu caddelerinde hizmet edecek.

Devamını okuyun...

Alanyalı Bekçi Sokakta Bulduğu Çantayı Polise Teslim Etti

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Alanya ilçesinde gece bekçisi olarak çalışan bir kişi, sokakta bulduğu çantayı Saray Polis Karakoluna teslim ederek sahibine ulaştırmasını sağladı. Alanya’da bu sabah Atatürk Caddesi üzerinde eve giden gece bekçisi 57 yaşındaki Mehmet Öztekin, yolda bulduğu çantayı alarak Saray Polis Karakoluna teslim etti.

Devamını okuyun...

CHP İl Başkanı Semih Esen: Biz Oradaydık, AKP Nerde?

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Ulusal Bayramlarımızı milletten koparma gayretlerinin artarak sürdüğü bugünlerde, iktidarın tüm engellemelerine rağmen, bir 23 Nisan'ı daha coşku içinde kutladık. Başta coşku ile meydanları dolduran halkımız olmak üzere Antalya'nın her köşesinde bu coşkuyu yaşatan tüm ilçe örgütlerimize ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyoruz.

Devamını okuyun...

Demre’de Mevsimlik İşçilerin Sorunları Konuşuldu

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya’nın Demre İlçesi'nde Toptancı Hal ve seralarda çalışan mevsimlik işçilerin sorunları, sağlık, eğitim ve barınma gibi ihtiyaçlarının çözümüne yönelik toplantı düzenlendi. Demre Komisyoncular Derneği'nde yapılan toplantıya Kaymakam Murat Uz, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hasan Erdoğan,

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun