Menu
RSS

Perşembe, 07 Nisan 2016

Türkiye’nin 3.Dağ Kızağı Kepez’de

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Türkiye’nin 3. dağ kızağını Kepez Belediyesi yapıyor. Kepez Park Orman’da yer alan 810 metre uzunluğundaki dağ kızağı, Antalyalıları adrenalinle buluşturacak. Kepez’in, turizmden pay almasını sağlayacak çevreci yatırım Park Orman Projesi’nin yapımı hızlı bir şekilde ilerliyor.

Devamını okuyun...

Kumluca'da Pehlivanlar, Sezonun İlk Güreşi İçin Hazırlanıyor

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Kumluca’da bu yıl 17. Gerçekleştirilecek Tarım ve Seracılık Festivalinin finalinde yapılacak Türkiye’de sezonun ilk yağlı güreşleri için pehlivanlar hazırlıklarına başladı. Kumluca Belediyesi tarafından 30 Nisan 1 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Türkiye’de sezonun ilk yağlı güreşleri için hazırlıklar başladı.

Devamını okuyun...

Kepez’de 4 Mahalleye Pazar Müjdesi

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısında 4 mahalleye sabit semt pazarı müjdesi çıktı.Kepez Belediyesi, semt pazarlarını, sokaklardan çıkararak belli noktalarda sabit pazar yerleri oluşturuyor.

Devamını okuyun...

Antalya DSİ Heyeti Kaş’ta Toplandı

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür’ün ev sahipliğinde, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Dairesi Başkanı Ali Rıza Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından YİGM İskan Dairesi Başkanı Altan Özmen,

Devamını okuyun...

Muratpaşa’nın Gençleri Son Virajda

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Antalya U19 Gençler Futbol Ligi Play-off karşılaşmalarında Muratpaşa Belediyespor, Kunduspor’u 3-1 yenerek finale kaldı. Kunduspor karşısında oldukça üstün bir oyun ortaya koyan Muratpaşa Belediyesporlu gençler, Ahmet, Ali ve Berk’in golleri ile sahadan üç puanla ayrıldı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun