Menu
RSS

Korkuteli, Kestel Maçında Arbede

Korkuteli, Kestel Maçında Arbede

Antalya Süper Amatör Play-Off Grubu'nun son maçında Korkuteli Belediyespor, Kestel Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası her iki takım futbolcuları arasında arbede yaşandı.

Antalya Süper Amatör Play-Off Grubu'nun son maçında Korkuteli Belediyespor ile Kestel Belediyespor karşılaştı. 100'üncü Yıl Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçın 45+3'üncü dakikasında Hüsnü ile önce geçen Korkuteli Belediyeyespor, 60'ıncı dakikada Ali Kıbıç'ın golüyle farkı artırdı: 2-0.

Karşılaşmanın 70 ve 73'üncü dakikalarında Kestel Belediyespor Polat'ın attığı gollerle durumu eşitledi: 2-2. Karşılaşmada bu skorla tamamlandı. Karşılaşmayı izleyen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve protokol üyeleri, maç sonu futbolcuları tebrik etti.

Play-Off Grubu'nu ikinci sırada bitiren Korkuteli Belediyespor, BAL grubunda Antalya'yı temsil eden 3 takımdan biri olan Serik Belediyespor ile maç yapacak. BAL 7'nci Grubu 12'nci sırada bitiren Konyaaltı Belediyespor bir alt lige düşerken, Süper Amatör Play-Off Grubu'nu ilk sırada tamamlayan Manavgat Belediyespor BAL'a yükseldi.

Önümüzdeki yıl Kepez Belediyespor ile Manavgat Belediyespor BAL'da mücadele edecek.

BAL'daki Antalya takımları arasında en iyi ikinci sırada yer alan Serik Belediyespor ile Süper Amatör Play-Off Grubu'ni ikinci tamamlayan Korkuteli Belediyespor arasında oynanacak maç ise BAL'da kenti temsil edecek üçüncü takımı belirleyecek. Korkuteli ile Serik arasında tarafsız sahada oynanacak maçın tarihi ise henüz netleşmedi.

Karşılaşmanın ardından iki takım futbolcuları arasında arbede çıktı. Polis ve jandarmanın olaya müdahale etmesinin ardından arbedenin büyümesi önlendi.

yukarı çık
0
Paylaşım