Menu
RSS

Pedallar Alanya'da Çevriliyor

  • Yazan 
Pedallar Alanya'da Çevriliyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası 1. Ayak Puanlı Yol Yarışları Alanya’da başladı. 477 sporcunun katıldığı yarışın ilk gününde sporcular, hem sağanak yağmurla hem de birbirlerini geçebilmek için kıyasıya mücadele etti.

GENÇ ERKEKLER İLE BAŞLADI

Türkiye Şampiyonası 1. Ayak Puanlı Yol Yarışları Yeşil Öz-Yılmaz Petrol önünden verilen 107 kilometrelik genç erkek startı ile başladı. Günün ikinci startı saat 13.00’de yıldız erkek (a), genç bayan, büyük bayan kategorilerinde verildi. Sporcular hem sağanak yağmurla hem de birbirlerini geçebilmek için kıyasıya yarışlar sergilediler.

477 SPORCU BİSİKLETÇİ ALANYA’DA YARIŞIYOR

14 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek yarışlara genç erkeklerde 66, büyük erkeklerde 115, master erkekler 65, yıldız bayanlarda 36, yıldız erkekler (A) kategorisinde 94, yıldız erkekler (B) kategorisinde 64, genç bayanlarda 19 ve büyük bayanlarda 18 sporcu olmak üzere toplamda 477 sporcu pedal çevirecek. Bütün yarışların ödül töreni; Pazar günü Alaettin Beach-Güngör Otel önünde yapılacak kriteryum yarışlarının ardından saat 15.00-16.00 arasında gerçekleştirilecek.

yukarı çık
0
Paylaşım