Menu
RSS

Balıkesirli Dönerci, Kardan Döner Yaptı

Balıkesirli Dönerci, Kardan Döner Yaptı

Balıkesir’de yaşayan döer ustası Tuncay Saldır, işlerinin kötü gitmesi üzerine dikkat çekmek için kardan döner yapıp, pekmez eşliğinde müşterilerine ikram ederek, müşteri çekmeye çalıştı.

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle işlerinde bozulma olan Saldır, kardan döner yapıp, müşterilerine pekmez eşliğinde ikram ediyor. 35 yaşındaki döner ustası gösterilen ilgiden memnun.

Savaştepe’de etkili olan kar yağışı kimilerinin hayatını olumsuz yönde etkilese de kimileri bu kar yağışını fırsata çevirmeyi bildi. Bunlardan biriside iki çocuk babası 35 yaşındaki döner ustası Tuncay Saldır oldu.

Saldı, bu defa ne et ne de tavuk taktı şişine. Şişe taktığı karı kazıyarak döner şeklini veren ve güzel bir görüntü oluşturan saldır. Bunu işi gereği döner bıçağıyla  keserek, içine pekmez ilave ettikten sonra müşterilerine sunuyor.

Müşterilerin bu uygulamadan memnun olduğunu söyleyen döner ustası, bu sayede kar yağışının etkisiyle bozulan işlerinin biraz olsun düzeldiğini ifade etti. Herkesin kardan adam, kardan ev, otomobil yaptığına dikkat çeken Saldır, işinin döner olduğunu belirterek, döner yaptığını sözlerine ekledi.

yukarı çık
0
Paylaşım