Menu
RSS

Motosiklet, Öğrenci Grubuna Çarptı: 8 Yaralı!

Motosiklet, Öğrenci Grubuna Çarptı: 8 Yaralı!

Trabzon’da sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet, yolda spor salonuna giden öğrenci grubuna çarptı. Kazada 7 lise öğrencisi ile motosiklet sürücüsü yaralandı. O sırada yoldan geçen Trabzonsporlu milli futbolcu Yusuf Yazıcı da yaralılara ilk müdahaleye yardımcı oldu.

Kaza, Üniversite mahallesi, Ahmet Suat Özyazıcı caddesinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Kayahan Ç. yönetimindeki 28 AB 431 plakalı motosiklet kontrolden çıkarak, o sırada çevredeki çok amaçlı spor salonuna gitmek üzere yolda yürüyen Trabzon Spor Lisesi Futsal Takımı öğrenci grubuna çarptı.

Kazada o sırada yoldan geçmekte olan Trabzonsporlu futbolcu Yusuf Yazıcı ve çevredeki sürücüler yaralılara ilk müdahalede bulundu, ambulans istedi. Kaza üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada yaralanan öğrenciler Gizem Demir, Dilek Sayrık, Azize Soysal, Kardelen Karsu, Sera Kardal, Reyhan Çavuş, Şenay Musta ile motosiklet sürücü ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan öğrencilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

yukarı çık
0
Paylaşım