Menu
RSS

Antalya’da Adam Kaçırma İddiasına 5 Tutuklama

Antalya’da Adam Kaçırma İddiasına 5 Tutuklama

Antalya'nın Serik ilçesinde kaçırdıkları kişiden işkenceyle para istedikleri iddia edilen 1'i kadın 4 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin ifadesi doğrultusunda azmettirici olduğu suçlamasıyla gözaltına alınan E.K. de tutuklandı. Manavgat'ta oturan Ü.Ç., 3 Haziran'da geldiği

Serik'e bağlı Kadriye Mahallesi'nde 1'i kadın 4 kişinin kendisini kandırarak zorla kaçırdığı ve para istediği iddiasıyla polise başvurdu.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis Ü.Ç.'nin ifadeleri doğrultusunda kadın şüpheli D.G. (17) ile M.Ç., M.D. ve F.C. adlı erkek şüphelileri gözaltına aldı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Şüphelilerin mahkemede verdikleri ifadeye göre, D.G. sosyal medyadan ulaştığı Ü.Ç.'ye buluşma teklifinde bulundu. Teklifi kabul ederek Manavgat'tan Kadriye Mahallesi'ndeki buluşma noktasına gelen Ü.Ç.

burada kendisini bekleyen D.G., M.Ç., M.D. ve F.C. tarafından zorla araca bindirildi. Elleri plastik kelepçeyle bağlanan Ü.Ç., alıkonulduğu kiralık araçla Aksu ilçesine bağlı Kumköy Mahallesi'ndeki ormanlık alana götürüldü ve işkence yapıldı.

Bir fırsatını bulup şüphelilerden kurtulan Ü.Ç., durumu polise bildirdi.

Tutuklanan 4 şüphelinin Ü.Ç.'yi 10 bin lira karşılığında kaçırdıklarını ve kendilerini E.K.'nin azmettirdiğini söylemesi üzerine polis E.K.'yi de gözaltına aldı.

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K., tutuklandı. Azmettirme suçunu reddeden E.K., 10 bin lirayı diğer şüphelilere borç verdiğini öne sürdü.

Kaçırılan Ü.Ç. ile azmettiricilikle suçlanan E.K.'nin uzaktan akraba oldukları ve aralarında önceden husumet bulunduğu iddia edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım