Menu
RSS

Antalya Emlakçılar Oda Başkanı Çağlar: Biz Günah Keçisi Değiliz

Antalya Emlakçılar Oda Başkanı Çağlar: Biz Günah Keçisi Değiliz

Emlak sektöründeki hızlı artış baş döndürmeye devam ediyor. Fiyatları sanki emlakçılar şişiriyormuş gibi algı oluşmaya başladığına işaret eden Başkan İsmail Çağlar,

“Kesinlikle bizimle ilgisi yok. İnşaat girdi maliyetleri ile ilgili artış” dedi.

Emlak sektöründeki hızlı artış baş döndürmeye devam ediyor. Fiyatları sanki emlakçılar şişiriyormuş gibi algı oluşmaya başladığına işaret eden Başkan İsmail Çağlar, “Kesinlikle bizimle ilgisi yok. İnşaat girdi maliyetleri ile ilgili artış” dedi.

 Fatura Emlakçıya Kesilmesin!

Gayrımenkul sektörü durduğu yerde durmuyor. Neredeyse hergün ilanlardaki fiyatlar değişiyor. Bazı kesimler tarafından emlak söktöründeki artışın faturası emlakçılara kesilmek istenirken Antalya Emlakçılar, Oto Galereciler ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, “Lütfen benim meslektaşımı günah keçisi yapmayın” ifadesini kullandı.

 Fiyat artışlarıyla ilgili olarak Başkan Çağlar, “Kesinlikle bizimle alakalı bir durum yoktur. İnşaat malzeme girdi maliyetleri ve gayrımenkul sahiplerinin kendi taleplerinden dolayı artış olmaktadır. Hükümetimiz de fiyat belirsizliğini ortadan kaldırmak için çalışıyor.

Ümitliyiz, inşallah ülkemizdeki sector belirsizliği yakın zamanda stabil hale gelecektir” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım