Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya Emlakçılar Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası’nın Resmi Açılışı Gerçekleştirildi

Antalya Emlakçılar Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası’nın Resmi Açılışı Gerçekleştirildi

Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası’nın Çallı’daki yeni hizmet binasının açılışı Antalya protokolü ve çok sayıda esnafın katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılışa Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin,  AESOB Başkanı Adlıhan Dere, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti Kepez İlçe Başkanı  Bahattin Bayraktar, Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Muratpaşa Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Sarı,

CHP Milletvekili Cavit Arı, CHP Eski Milletvekili Tuncay Ercenk, EKDAĞ Yönetim Kurulu Üyesi ve İYİ Parti milletvekili aday adayı Hüriye Davutoğlu,  Oda Başkanları, STK temsilcileri, parti il başkanları, ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesinin kesiminden sonra konuşmalar gerçekleştirildi.  Antalya Emlakçılar Oto Galericiler ve İş Takipçileri Odası Başkan İsmail Çağlar, ilk konuşmayı gerçekleştirdi. Başkan Çağlar, katılımcılara teşekkür ederek, “Odamızı esnaf odamıza kazandırdık. Mülkümüzü aldık hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Bunlar sizlerin sayesinde oldu. Allah Birliğimizi daim etsin” dedi.

AESOB: Her Zaman Esnafın Yanındayız

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Emlakçılar Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odasının 5 bine yakın üyesi olduğunu hatırlatarak, “Önceki hizmet binasında hizmet veriyordu. Yeri ve manzarası çok güzeldi ancak gelen esnafın otopark sorunu olduğu için üyelerimizin gelip gitmesi zor oluyordu.

Başkanız İsmail Çağlar ve yönetim kurulu üyeleri göreve gelir gelmez Kepez’imizde merkez bir yerde ayak üstü çok güzel odamıza mekan kazandırdılar. 220 metrekareye yakın 2 milyona yakın bir para harcandı. 

Yanımızda olan Antalya Valimiz Ersin Yazıcı’ya da teşekkürlerimi iletiyorum esnafı yalnız bırakmadığı için Vekilimiz Cavit Arı’ya, Kepez Belediye Bakanımız Hakan Tütüncü’ye AK Parti İl Başkanımız Ali Çetin’e Muratpaşa Belediyesi Başkan Vekilimiz Hüseyin Sarı’ya da teşekkür ediyorum,

parti il başkanlarımıza muhtarlarımıza tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

CHP Milletvekili Arı: Esnafa Yakışan Oda

CHP Milletvekili Cavit Arı, tüm siyasi partilerin il ilçe başkanları ve katılımcılara teşekkür ederek, “Son dönemlerde en hareketli sektörün başında gayrimenkul sektöre ve yine otomobil sektörünün geldiğini biliyoruz. Hareketli bir süreç yaşıyoruz. Antalya’ya baktığımızda gayrimenkulün

çok önemli olduğunu ve piyasasının çok hızlı hareketle şekil değiştirdiğini biliyoruz.  Esnafımıza odamıza yakışır bir yerin açılışında olmaktan dolayı mutluluk duydum. Tüm esnaf arkadaşlarımıza hepinize bu ofisin hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Vali Yazıcı: Şehrin Gelişimine Katkı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı ise, esnafa bol ve bereketli kazançlar dileyerek, “5 bine yakın üyesi olan odamızın böyle güzel bir yerin hem de mülk edinerek açılmış olması, esnafa hizmet edecek olması güzel. İnşallah emlakçılarımız, oto galericilerimiz, iş takipçilerimiz üyesi olan tüm esnaflarımızın bol ve bereketli kazançlar olsun diyoruz.

Şehrimiz bir dünya şehri. Şehrin gelişimine katkısı olmanızı bekliyoruz. Burası Türkiye’nin adeta misafirhanesi dışa açılan yüzü. Hepimizin omzunda çok önemli bir sorumluluk var. Biz 85 milyonu temsil ediyoruz. Dünyadan ülkemize gelen misafirlerimiz buradan ayrıldıktan sonra

Türkiye’yi anlatıyor ülkelerinde. Antalyalı esnafla buluştuğunda bakkala gittiğinde taksi ye bindiğinde hamama restorana gittiğinde Antalyalı hemşerilerimizle muhatap oluyor. Ve Türk insanını anlatıyor Almanya’da, İspanya’da Rusya'da anlatıyor. Bu sorumlulukla hareket ediyoruz.

Bu şehirde Turizm'den tarıma ve her türlü esnaf koluyla en iyisini yapmaya devam edeceğiz.  Odamıza yeni hizmet birası hayırlı uğurlu olsun” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım