Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Antalya Otelciler Pansiyoncular Odası’nda Sucu Güven Tazeledi

Antalya Otelciler Pansiyoncular Odası’nda Sucu Güven Tazeledi

Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 7’nci Olağan Genel Kurulunda tek aday olan mevcut başkan Özcan Sucu üyelerin tam desteği ile güven tazeledi.

Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi. Divan başkanlığını AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin yaptığı AESOB Toplantı Salonundaki genel kurulda tek aday olan mevcut Başkan Özcan Sucu bir dönem daha başkanlık için onay aldı.

Özcan Sucu kürsüden yaptığı konuşmada, “Genel kurula güzel bir katılım oldu. Üyelerimiz odasına ne kadar sahip çıkarsa biz o kadar yaptığımız faaliyetlerde etkin ve daha güçlü oluruz. Ve faaliyet yapma mücadele etme çabamız olur. Tabi ki Covid-19 ile esnafımız sıkıntılı bir döneme girdi.

Turizmin biraz hareketlenmesiyle 2021’de esnafımız biraz rahatladı ama 2022’de esnafımız zor bir döneme giriyor. Kur artışlarından dolayı yansıyan elektrik, su, doğalgaz, işletme giderleri, SSK, esnafın üzerine bir yük. O yüzden esnafımız para kazanması lazım bizde bu genel kurulda hem onları üyelerimize belirttik.

Birlik beraberlik içinde olunması gerekiyor. Çünkü ne kadar birlik içinde olunursa sıkıntıların o kadar üstesinden gelebileceğimizi çözüme ulaşabileceğini biz biliyoruz. Üyelerimiz de bunu biliyor. Amacımız bir araya getirmek” dedi. 4 yılda bir yapılan seçimlerin bir yenilenme dönemi olduğunun altını çizen Özcan Sucu,

karşısına aday çıkmadığını bunun mevcut yönetimin başarısı olarak görülebileceğini vurguladı. Sucu, “Karşımıza aday çıkmaması demek bizim rahat olmamız anlamında değil daha çok çalışmamız anlamında bize güvendir destektir. O yüzden çalışacağız. Esnafla birlikte güzel çalışmalar yapmak derdimiz” dedi.

 ‘Yeni Projelerimiz Var’

Oda Yönetimi olarak geçmişte yaptıkları işlerin geleceğin bir teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Sucu, üyelerle birlikte yıl içinde gerçekleştirdikleri eğitimsel geziler, sosyal etkinliklerin iş stresinden uzaklaştırmayı amaçladığını aktardı ve bunların aynı kararlılıkla üyelere sunulacağını söyledi.

Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı: Ali Karadede, Burcu Ateş, Gözde Koparanoğlu, Fatma Altıntaş Kaplan, İhsan Kabak, Ceyhun Arslan Demir, Osman Duman ve Ali İhsan Burak Aykut

yukarı çık
0
Paylaşım