Menu
RSS

Başkan Ergen, Manavgat’taki Elektrik Kesintilerine Dikkat Çekti: Manavgat Sahipsiz Değildir

Başkan Ergen, Manavgat’taki Elektrik Kesintilerine Dikkat Çekti: Manavgat Sahipsiz Değildir

İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, Yayla, Şelale, Yukarı Pazarcı ve Emek Mahallelerinde 3-4 gündür yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösterdi.

Başkan Ergen, “Bu soğuk havalarda vatandaşlarımıza çile çektirilirken, AKP’nin temsilcileri ve milletvekilleri yine mi uyuyorlar? Manavgat sahipsiz değildir” diye konuştu.

Manavgat’ta yaşanan sıkıntıları gündeme getirmesiyle dikkat çeken İyi Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, bu kez de Yayla, Şelale, Yukarı Pazarcı ve Emek Mahallelerinde yaşanan elektrik kesintilerine dikkat çekti. 3-4 gündür düzenli-düzensiz yaşanan elektrik kesintileri ile birlikte insanların mağdur edildiğini belirten Başkan Ergen,

“Elektrik tedarikçisi firmanın sürekli olarak dört mahalle üzerinde yaptığı elektrik kesintilerinden dolayı Manavgatlı hemşehrilerim mağdur. Özellikle yağmurların başladığı, havaların soğuduğu bu günlerde insanları hasta mı edeceksiniz?” dedi.

Yatırımlarını Yapamamışlar mı?

Elektriklere gelen fahiş zamlar sonrasında ekonomik sıkıtılar çeken vatandaşların fatura borçlarını bir gün geçirdiği zaman elektriklerini kesen firmanın yatırımlarını sağlıklı yapmadığını ifade eden Başkan Ergen, “Son dönemde yüzde 136’lara varan elektrik zamlarıyla vatandaşın belini büken firma,

şimdi de vatandaşları elektriksiz bırakıyor. Yayla, Şelale, Yukarı Pazarcı ve Emek Mahallelerindeki düzenli düzensiz yapılan elektrik kesintileri için bir açıklama yapılmazken, vatandaşların neler yaşadığı sanırım kimsenin umurunda değil. Demek ki bu firma gerekli yatırımını yapmamış yada tamamlamamış ki

bu kış günü evlerinde klima ile ısınan vatandaşları da mağdur etmeye devam edecek” diye konuştu.

Elektriği Kesip, Yetersiz Hastaneye mi Göndereceksiniz?

Elektrik kesintileri sonrasında insanların hasta olabileceklerini kimsenin hesap etmediğini pek de umursamadıklarını söyleyen Başkan Ergen, “Manavgat’ın hastane sorununu defalarca dile getirdik. Sağlık yatırımları adı altında reklam yapılırken Manavgat yine üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyor.

AKP’nin ilçe başkanı ve milletvekilleri kulaklarının üstüne yatmaya devam ediyorlar. Duymuyorlar, görmüyorlar, hatta görmek istemiyorlar olsa gerek seslerini çıkartmıyorlar. Şimdi bu elektrik kesintileri ile insanları hasta edip, yetersiz Devlet Hastanesi’ne mi gönderecekler?

Yoksa insanlar geçtiğimiz günlerde sistem yüzünden muayene olamadığı için yine özel hastanelere mi yönlendirilecek? Sizin hiç vidanınız yok mu? AKP yetkililerine hastane konusunu söylemekten dilimizde tüy bitti, bari elektrikte yaşanan sıkıntılara müdahale edip, vatandaşlarımızı mağduriyetten kurtarsınlar” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım