Menu
RSS

CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları: Gençler 'Hesap' Sormaya Geliyor

CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları: Gençler 'Hesap' Sormaya Geliyor

CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları, geçtiğimiz günlerde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sorularının sızdırılmasına tepkisiz kalmadı.

Gençler, konu ile ilgili bir video çekerek 20 yılda yapılan şaibeli sınavların hesabını soracaklarının altını çizdi.

CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları, geçtiğimiz günlerde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sorularının sızdırılmasına tepki gösteren bir video paylaştı. Videoda, uzun hazırlık sürecinden sonra sınava giren ve emeklerinin boşa gideceğinin telaşını yaşayan bir genç canlandırılırken,

o sırada KPSS sorularının sızdırıldığı ile ilgili haberlerin anonsları duyuldu. Ardından sınavın iptal olduğunu duyan genç sinirli ve umutsuz bir bekleyişin içine girdi. Tam o sırada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu temsilen bir el gencin omuzuna dokundu ve

Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili açıklamaları dış ses olarak verildi. Sosyal medyada #İadeEdeceğiz etiketi ile paylaşılan video binlerce beğeni alırken, CHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, parti meclisi üyeleri ve binlerce partili tarafından paylaşıldı.

Haberin Videosu:

20 Yılın Hesabını Verecekler

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz, CHP gençliği olarak haksızlıklara karşı hiçbir zaman sessiz kalmadıklarını vurguladı. 20 yıllardır birçok şaibeli sınav yapıldığını belirten Başkan Yılmaz, bunların hesabını tek tek soracaklarını ifade etti.

Yetimin, emekçinin ve haksızlığa uğrayan tüm kesimlerin haklarını iade etmek için var güçleriyle çalışıp iktidara geleceklerini söyleyen Yılmaz "Biz her haksızlığa karşı dimdik durduk. 20 yıldır her türlü haksızlığı bu halka reva gören AKP'den hesap soracağız.

Onlar, yaptıkları tüm adaletsizliklerin hesabını vermeden bu defter kapanmayacak. Çünkü o defter halkın defteri. Son yapılan sınavda emekleri çalınan yurttaşlarımızın haklarını iade etmeye geliyoruz. Müsterih olsunlar, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde halkın iktidarını kuracağız.

Türkiye, 20 yıldır yapılanları hak etmiyor. O yüzden ülkemizi her alanda hak ettiği noktaya taşıyacağız" şeklinde konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım