Menu
RSS

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru: Düşmanlara Karşı Tek Yumruk Olarak Mücadelemizin Başladığı Gündür

İbradı Belediye Başkanı Küçükkuru: Düşmanlara Karşı Tek Yumruk Olarak Mücadelemizin Başladığı Gündür

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Küçükkuru mesajında; “19 Mayıs, bundan 103 yıl önce İstiklal mücadelemizin temellerinin atıldığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı, aziz milletimizin kendisini yok etmek isteyen düşmanlara karşı tek yumruk olarak mücadelemizin başladığı gündür.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına giden yolu aydınlatan bu tarih aynı zamanda geleceğimizin teminatı gençlerimiz içinde bayram olarak kutlanmaktadır. Bizler memleketimizi her zaman kalkındırmak ve daha güzel yarınlar için gayret gösterirken, enerji kaynağımız gençlerimiz olacaktır.

Bugünün, gençlerimize bayram olarak armağan edilmesi de gençlerimize verilen önemin ve değerin bir göstergesidir.

Hiç kuşkusuz ki geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, içinde taşıdıkları sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı verecek en önemli hazinelerimizdir. Bunun için gençlerimizi çağdaş bilimin ve teknolojinin ışığında yetiştirerek onların sosyal, kültürel gelişimlerini sağlamanın ve ülkesine yararlı.

Manevi değerlerle donanmış, bireyler olarak hayatlarının her alanında etkin rol almalarına imkân vermenin gayreti içerisinde olmalıyız.

Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en büyük sorumluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk milletinin ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” dedi

yukarı çık
0
Paylaşım