Menu
RSS

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Bayrağı Devretmeye Hazırlanıyor

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Bayrağı Devretmeye Hazırlanıyor

İlçe başkanlarıyla bir araya gelen İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, il kongresinde yeniden başkan adayı olmayacağını belirterek, “Bu bir bayrak yarışıdır.

Yeni il başkanımızın bu bayrağı daha ilerilere taşıyacağına tüm yüreğimle inanıyorum” dedi.

-Başaran, her gittiği ortamda (Milletvekili aday adayı olacak mısınız?) şeklindeki sorularla karşılaştığını da hatırlatarak, “Bu görev bizlerin istemesiyle değil, Genel Başkanımız ve parti kurmaylarımızın uygun görmesi halinde gerçekleşir” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan ilçe kongreleri sonrası başkanlık koltuğuna oturan ilçe başkanlarıyla bir araya gelen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, iddialı açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada, 2022 yılını çok iyi geçirdiklerini ve tüm ilçeleri tek tek gezerek

üye sayısını 30 binin üzerine çıkarmayı başardıklarının altını çizen Başaran, yeni hedefin 40 bin barajı olduğunu kaydetti.

2 Buçuk Yılı Geride Bıraktım

Önümüzdeki süreçte il başkanlığı görevini daha iyi yapacağına inandığı kişilere devretmek istediğini ifade eden Başkan Başaran, şöyle konuştu: “Genel Başkanımız Meral Akşener’in isteği doğrultusunda 6 aylığına geldiğim il başkanlığı görevinde 2 buçuk yılı geride bıraktım.

Çok zorlu şartlarda, 7 gün 24 saat, yağmur çamur demeden tüm partililerimizle birlikte elimizden geldiğince partimize hizmet etmeye çalıştık. Kolay olmadı ama üye sayımızı 30 binin üzerine çıkarmayı başardık.”

Bu Bir Bayrak Yarışıdır

“Artık 40 bin barajı bizim için çok uzak değil. Bunun için de partimizde daha çok çalışacak yeni arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Ben önümüzdeki süreçte yapılacak il kongresinde yeniden başkan adayı olmayacağım. İl başkanlığı görevini daha iyi yapacağına inandığım kişilere devredeceğim.

Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni il başkanımızın bu bayrağı daha ilerilere taşıyacağına tüm yüreğimle inanıyorum. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi bozmayalım.”

Vekillik Onurlu Bir Görev

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, açıklamasının sonunda milletvekilliği konusunda da görüşlerini açıkladı. Her gittiği ortamda “Milletvekili aday adayı olacak mısınız?” şeklindeki sorularla karşı karşıya kaldığını hatırlatan Başaran, “Her partilimizin istediği gibi ben de

milletvekilliği gibi onurlu bir görevi yapmak ve Antalya’mızı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek isterim. Sağ olsun, herkes bu konuda destek veriyor. Ancak bu görev bizlerin istemesiyle değil, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve parti kurmaylarımızın uygun görmesi halinde gerçekleşir” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım