Menu
RSS

Kemer’de Hayırsever Vatandaşlar Okul Sıralarını Yenilediler

Kemer’de Hayırsever Vatandaşlar Okul Sıralarını Yenilediler

Hayırsever vatandaşlar Enver Demirtaş ve Erkan Doğan, Tekirova Halit Narin İlköğretim Okulunun sıra ve sandalyelerini yeniledi.

Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle sorumlusu Adem Barış’ın girişimleriyle mahalledeki okulun sıra ve sandalyeleri hayırseverler Demirtaş ve Doğan tarafından yenilendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’e yapılan hizmeti kimin yaptığının önemli olmadığını nereden bakıldığının önemli olduğunu söyledi.

Belediye Tekirova mahalle sorumlusu Barış’ın mahallede güzel işler yaptığına değinen Başkan Topaloğlu, “Adem Barış, hayırsever vatandaşlarla görüşüyor. Belediyemizin mahallede yaptığı işleri takip ediyor. Kendisinin bulduğu iki hayırsever okulun sıralarını ve sandalyelerini yenilemiş.

Çok güzel ve şık olmuş. El ele verirsek ve birlik olursak bu işlerin içerisinde çıkarız. Yoksa herkesin yükünü belediye çekemez. Biz belediye olarak okullarımıza vereceğimiz desteği zaten veriyoruz. Hayırseverler de bu işe katılınca daha güzel oluyor.

Ben hem Adem Barış’a hem de hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım