Menu
RSS

Kültür Ve Sanat Ustaları Antalya Modern’de!

Kültür Ve Sanat Ustaları Antalya Modern’de!

27 Mart 2021’de yapılan olağan genel kurulun ardından çalışmalarına başlayan ANTALYA MODERN, kültür ve sanat dünyamızın önemli isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Derneğin Youtube kanalından ve sosyal medyadan yayınlanacak kültür ve sanat buluşmalarına sinema, edebiyat, müzik, plastik sanatlar ve mizah dünyasının usta isimleri katılacak.

İlk konuk Metin Avdaç

Moderatörlüğünü Tuncer Çetinkaya’nın gerçekleştirdiği ANTALYA MODERN online buluşmalarının ilki, belgesel film yönetmeni Metin Avdaç’ın katılımıyla 15 Mayıs Cumartesi saat 21.00’da başlayacak.

‘Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali’ belgeseliyle ses getiren Avdaç, son olarak ‘Tipi’ belgeseliyle 57. Altın Portakal’ın belgesel yarışmasına katıldı.

19 Mayıs’a Özel Konser

ANTALYA MODERN, 19 Mayıs saat 21.00’da, özel bir konser programına online ev sahipliği yapacak. Program Nazım Hikmet’in şiirinden bestelediği “Güzel Günler Göreceğiz” şarkısıyla umutlarımızı yeşerten

Alp Murat Alper ve Sabina Urfan’ın katılımıyla gerçekleşecek.

Online Programlar Devam Edecek

Online programlar her Cumartesi saat 21.00’da usta isimleri ağırlamaya devam edecek. Programın konukları arasında heykel sanatçısı Mehmet Aksoy, şair Şükrü Erbaş, karikatürist Cihan Demirci,

sinema yazarı Atilla Dorsay, sinema yazarı Burçak Evren, yönetmen Biket İlhan, sinema oyuncusu Engin Çağlar ve sinema yazarı Ali Can Sekmeç katılacak.

yukarı çık
0
Paylaşım