Menu
RSS

LÖSEV Antalya Gönüllüleri Bir Araya Geldi

LÖSEV Antalya Gönüllüleri Bir Araya Geldi

LÖSEV Antalya gönüllüleri Lösemili Çocukların geleceği ve kanserin bir kader olmayacağı günler için çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Dünya Gönüllüler Günü kapsamında LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Antalya Şubesi gönüllüleri bir araya geldi. Geçtiğimiz cumartesi günü Best Western Plus Khan Otel’de gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını yapan İl Koordinatörü Ercan Karalar “Gönüllülerimiz gözbebeğimizdir” mesajını verdikten sonra

3 emektar gönüllü Betül Şener, Nursevin Sönmez ve Süheyla Bozdoğan, LÖSEV’de gönüllülük hikayeleri konusunda kısa birer konuşma yaptı. Ardından LÖSEV gönüllülerinden Muratpaşa Belediyesi Alyazma Grubu program yapımcısı ve sunucusu R. Okan Çetin mutluluk üzerine interaktif bir sunum gerçekleştirdi.

Son iki yıl içerisinde aktif gönüllü olan 6 kişiye, sertifika ve gönüllü madalyalarının takdim edildiği programın kapanışını ise Akdeniz Üniversitesi Fayda Topluluğu gençleri, müzik dinletisi ile yaptı.

LÖSEV 50 bini aşkın kayıtlı hastasına 5 milyonu aşkın gönüllüsü ile desteklerini sürdürmeye devam ederken LÖSEV Antalya gönüllüleri de Lösemili Çocukların geleceği ve kanserin bir kader olmayacağı günler için çalışmalarını hızla sürdüreceğini duyurdu.

yukarı çık
0
Paylaşım