Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Büyükşehir’den amatör kulüplere büyük destek

  • Yazan 
Büyükşehir’den amatör kulüplere büyük destek

Başkan Türel, 131 kulübe 6 bin 684 spor malzemesi dağıttı

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’daki 131 amatör basketbol ve futbol kulübüne 6 bin 684 spor malzemesi dağıttı.

Genç sporculara seslenen Başkan Türel, “Sizlerin başarısı için elimizden gelen desteği yapmaya hazırız. Aranızdan gelecekte milli kahramanlarımız çıkacağına inanıyorum” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı. AKM Aspendos Salonu’nda gerçekleşen dağıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Metin Bulut, Futbol Federasyonu Akdeniz Bölge Temsilcisi Nafiz Tanır, spor kulüplerinin temsilci ve sporcuları katıldı. Salonu dolduran genç sporculara seslenen Başkan Menderes Türel, “Bugün dünyada örnek aldığınız bütün sporcular sizden farkı değil” dedi. Başkan Türel, gençlere öğretmelerinin talimatlarını uygulayarak, disiplinli bir yaşamla geleceğin yıldızı olabilecekleri tavsiyesinde bulundu.

Çok çalışın ve azmedin

Başkan Menderes Türel şöyle konuştu: “Hiçbir hedef ulaşılamayacak hedef değildir. Yeter ki o hedef için çok çalışın, azmedin, yılmadan yolunuza devam edin. Milli sporcumuz Burak Yılmaz’ı Antalyaspor altyapısına götürdüğümüzde 9 yaşındaydı. Çok çalışarak. Bugün sizin geçtiğiniz yollardan geçti. Milli kalecilerimizden Rüştü Reçber’i Korkuteli’nden Antalyaspor’a 16 eşofmanla bonservisini aldık. Rüştü, senelerce Milli Takımımızın kalesini korudu. O zaman Rüştü’ye söylemiştim sen Avrupa’nın en büyük takımlarında mücadele edeceksin ve seni seyredeceğim demiştim. Nasip olmadı. Bu hafta sonu Avrupa Konseyi toplantısı dönüşünde, milli gururumuz Arda Turan’ı Atletico Madrid maçında izleyeceğim.”

Sizlerin başarısı için elimizden geleni yapmaya hazırız

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, gençlere şu tavsiyelerde bulundu: “Onlar da dün sizin gibiydi. Çok çalıştılar ve başardılar. Sizlerin başarısı için elimizden geleni yapmaya hazırız. Amatör sporun sorunlarını biliyoruz. Bu işin içinden geldik. Biz sizleri teşvik edeceğiz. Çünkü bizim belediyecilik anlayışımızda hem insana hizmet eden, hem de insana temas eden çalışmalara önem veriyoruz. Sizlerin içinden de gelecekte milli kahramanlar çıkacağına inanıyorum. Bugün Antalya’da aktif faaliyet gösteren 101 futbol kulübümüz ve 30 basketbol kulübümüze 6 bin 684 adet forma, şort, spor malzemesi teslim edeceğiz. Siz de bu formaların hakkını vererek milli formalarında sahibi olacaksınız.”

Türel’e teşekkür

AKSF Başkanı Metin Bulut ise Antalya’nın spor geninin çıkartılması gerektiğini söyledi. Bulut, amatör spor kulüplerinin ulaşım sorununu çözdüğü ve malzeme yardımında bulunduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. Bulut şunları dile getirdi:  “İmkansızlık içinde yaşayan kulüplerimizin en büyük sorunu ulaşımdı. Büyükşehir Belediyemiz spor kulüplerimiz için deplasmana ulaşım seferleri koymuştur. Başkanımız tüm amatör takımlarına ulaşım desteği sağlıyor. Bizim için en büyük hizmetlerin birisidir. Gençlerimize tesis ve spor malzemesi gibi destekleri sağlamazsak sporun bir yere gideceğine inancım yok” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Türel, spor kulüplerine spor malzemelerini dağıttı. Tören sonrasında ise gençler Türel’e yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, gençlerle sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım