Menu
RSS

Antalya ADD: Adalet ve Demokrasi Haftasının Bu Yıl Ki Ana Başlığı “Bu Devlet Kimin?

Antalya ADD: Adalet ve Demokrasi Haftasının Bu Yıl Ki Ana Başlığı “Bu Devlet Kimin?

Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şubesi 24 Ocak’la 31 Ocak arasında “Adalet ve Demokrasi haftası” olarak ilan edilmesi nedeniyle bu yıl “Adalet ve Demokrasi haftası”nın ana başlığını “Bu Devlet Kimin?” olarak belirlemiştir.

ADD Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş yaptığı yazılı açıklama ile hem haftanın bu yılki başlığını hem de 24 Ocak’ta Cumhuriyet Meydanı’nda Ata’ya çelenk sunma törenine halkı davet etti.

Daş yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti:

“Bilindiği üzere; Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı(Umag);Uğur MUMCU’nun şehit edildiği 24 Ocak ile Derneğimizin kurucu Genel Başkanı,  hemşerimiz Prof. Dr. Muammer AKSOY’un şehit edildiği 31 Ocak tarihleri arasını

“Adalet ve Demokrasi haftası” ilan etmiştir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bir ana tema ile etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. Adalet ve Demokrasi Haftasının bu yıl ki ana başlığı “Bu Devlet Kimin?” olarak belirlenmiştir.

Başta Mustafa Fehmi KUBİLAY’dan Uğur MUMCU’ya, Muammer AKSOY’dan Bahriye ÜÇOK’a, Ahmet Taner KIŞLALI’dan, Necip HABLEMİTOĞLU’a Mustafa Yücel ÖZBİLGİN’den Albay Ali TATAR’a kadar

tüm Cumhuriyet Şehitlerimize sahip çıkmak hepimizin tarihsel görevidir. Onlar; Vatanımızın bütünlüğü, Milletimizin birliği için Adalet ve Demokrasi için kısacası Tam Bağımsız Türkiye için şehit oldular.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 24-31 Ocak Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında Antalya’da anma törenini el ele vererek hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda 25 Ocak 2021

Pazartesi saat 12.00’de Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na Uğur MUMCU ve Cumhuriyet Şehitlerimiz için Çelenk sunma programı yapılacaktır.

Dosta düşmana birlik mesajı vermek için; başta Antalya halkı olmak üzere tüm kurumlarımızı ve üyelerini, çelenk sunma törenine bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz”

yukarı çık
0
Paylaşım