Menu
RSS

Antalya CHP İl Gençlik Kolları: Bir Kez daha Soruyoruz; 128 Milyar Dolar Nerede?

Antalya CHP İl Gençlik Kolları: Bir Kez daha Soruyoruz; 128 Milyar Dolar Nerede?

CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan Ata’ya Çelenk Sunma Töreni öncesi slogan atarak eylem yaptı.

128 Milyar Dolar Nerede diyerek slogan atan gençlerden İl Başkanı Özkan Yılmaz kısa bir konuşma yaptı. Yılmaz konuşmasında şunları söyledi:  

“Türkiye Cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde halkı için kendi canından geçmiş kahramanların cesaretiyle kuruldu. 19 Mayıs 1919 işte bu cesaretin gerçekliğidir. Bizler, işte bu ruhun gençleriyiz.

Haberin Videosu:

Mustafa Kemal Atatürk’ün gençleriyiz. Halkımızın alın teri, 128 Milyar Doların akıbeti bizim için vatan meselesidir. Ve bugün bir kez daha soruyoruz, 128 Milyar Dolar Nerede? Halkımızın alınteri nerede?

Bugün gençliğin bayramı. Bugün bizlerin bayramı. Bugün elbet biz konuşacağız.

Bugün Türkiye’de genç işsizlik oranı %30’lara dayanmışsa, gençliğin %80’i yurt dışında yaşamayı hayal ediyorsa ve gençlik geleceksizlik ve baskı politikaları arasına sıkıştırılmışsa, elbet biz konuşacağız, biz soracağız.

Babalarımızın, annelerimizin ve bizim alınterimizin birikimi 128 Milyar Doların akıbetini sormak elbet bizim hakkımız. Çünkü kaybolan bizim geleceğimiz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından Cumhuriyet doğrudan bize,

gençliğe emanet edildi. Bundandır ki Cumhuriyetin tek kuruşunun hesabını sormak, en fazla bizim hakkımız. Ve her yerde bu hakkımızı kullanacağız”

yukarı çık
0
Paylaşım