Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Döşemealtı’nda Bağımsız Belediye Meclis Üyesi CHP’ye Katıldı

Döşemealtı’nda Bağımsız Belediye Meclis Üyesi CHP’ye Katıldı

AK Parti’den Haziran ayı içerisinde istifa eden Bağımsız meclis üyesi Cevat Yanar, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında düzenlenen törenle CHP’ye katıldı.

Yanar’ın rozetini Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve CHP İlçe Başkanı Reşit Doğan birlikte taktı. CHP’nin Döşemealtı Belediyesi’nde Meclis üyesi sandalye sayısı 11’e yükseldi.

Meclis üyesi Cevat Yanar 6 Haziran 2022 tarihinde, "Grup içerisinde mevzuata uygun olmayan kararların alınması, grubun mecliste temsil hakkını savunmasında yalnız bırakılması ve hakaret dolu sözlere maruz kalmasını" gerekçe göstererek istifa ederek Bağımsız olarak meclis üyeliği yapmaya başlamıştı.

Dün CHP Döşemealtı ilçe binasında düzenlenen törenle kendisini Cumhuriyet Halk Partisine katılımını sağlayan imzayı atan Yanar, aynı zamanda Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcılığına getirildi. 

Cevat Yanar Kimdir?

22 Nisan 1965 tarihinde Döşemealtı’nda dünyaya geldi. Yanar evli ve 2 çocuk babası. Aynı zamanda Yeşilbayır’ın ilk Belediye Başkanı olan merhum Necati Yanar’ın oğlu olan Cevat Yanar, Yeşilbayır Belediyesinde Gelirler Servisi, İçme Suyu Servisi Sorumluluğu, Satın Alma ve İhale Sorumlusu,

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Bilgi İşlem Müdürlüğü görevlerinde kurucu olarak 15 yıl görev yaptı.  Yeşilbayır Belediyesi’nin kapatılarak Döşemealtı Belediyesine katılmasıyla burada 10 yıl boyunca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yapan Yanar, daha sonra emekli olarak siyasete atıldı.

Cevat Yanar AKP’den 6’ncı sıradan Meclis üyesi seçilerek meclise girdi. Yanar daha sonra 6 Haziran 2022’de partisinden istifa ederek bağımsız Meclis üyeliğini sürdürdü.

yukarı çık
0
Paylaşım