Menu
RSS

Genel İş Sendikası Antalyalıları 1 Mayıs’ta Alana Çağırıyor

Genel İş Sendikası Antalyalıları 1 Mayıs’ta Alana Çağırıyor

Genel İş Sendikası 1 Mayıs’ta Antalya Aydın Kanza Parkı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’na kadar yapılacak yürüyüş için tüm Antalya halkını alana çağırdı.

Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan video konuşması ile yaptığı çağrıda “Sömürüye hayır demek için sevgili Antalyalıları 1 Mayıs’ta saat 13.00 de Aydın Kanza Parkı’nda toplanıp Cumhuriyet Meydanı’nda buluşmaya çağırıyoruz. Ekmeğimizden, emeğimizden, eşitlik ve özgürlük taleplerimizden asla vaz geçmeyeceğiz.

Haklarımızı da geleceğimizi de ezdirmeyeceğiz. Yaşasın 1 Mayıs” dedi.

Haberin Videosu:

Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan 1 Mayısın önemine değinerek şunları söyledi: “İşçi Sınıfının Birlik Dayanışma ve Mücadele Günü olan 1 Mayıs işçilerin, emekçi halkın, ötekileştirilen, yok sayılan tüm kesimlerin bir araya gelerek güçlerini yeniden hatırladıkları, daha güç kazandıkları gündür.

Barış, özgürlük, demokrasi ve eşitlik taleplerini özlemle haykırdıkları, umudun yürüyüşüdür 1 Mayıs.

DİSK Genel İş Sendikası olarak altmış yıldır, yılmadan inat ve ısrarla emek ve demokrasi mücadelesi veriyoruz. Belediye işçilerinin insanca yaşama ve insanca çalışma mücadelesini her türlü zorluğa rağmen sürdürüyoruz.

Sömürü düzenine karşı gücümüzü göstermek, haklı taleplerimizden vaz geçmeyeceğimizi ve asla yılmayacağımızı hep birlikte haykırmak için, zamlara, savaşa, yoksulluğa ve sömürüye hayır demek için sevgili Antalyalıları 1 Mayıs’ta saat 13.00 de Aydın Kanza Parkı’nda toplanıp Cumhuriyet Meydanı’nda buluşmaya çağırıyoruz.

Ekmeğimizden, emeğimizden, eşitlik ve özgürlük taleplerimizden asla vaz geçmeyeceğiz. Haklarımızı da geleceğimizi de ezdirmeyeceğiz. Yaşasın 1 Mayıs”

yukarı çık
0
Paylaşım