Menu
RSS

Konyaaltı CHP İlçe Başkanı Duruk: AKP Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Halüsinasyon Görüyor

Konyaaltı CHP İlçe Başkanı Duruk: AKP Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Halüsinasyon Görüyor

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, AKP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları’nı kaynak göstererek bir gazetede ve aynı gazetenin internet sitesinde yayınlanan bir haber hakkında ayrıntılı bir açıklama yaparak yalan ve dolan haber olduğunu iddia etti.

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk; bu yalanlar AKP’nin gidişini engelleyemeyecek diyerek yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“AKP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı tarafından iddia edilen ve AKP'li geçmiş dönem Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaaltı sahilini tartışmalı bir şekilde kiralayıp, alt kiracılara devreden bir şirketi tarafından,

kara propaganda amaçlı dağıtılan bir gazetede "CHP'nin 'kalesi' kan kaybediyor" başlığıyla yayınlanan ve aynı başlıkla gazetenin internet sitesinde de yer alan haberdeki iddialar gerçekleri yansıtmamaktadır.

Ayrıca haber (!) gibi sunulan bu iftira metninde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve kollayıcısı Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelik, iğrenç ifadeler ve hakaretler yer almıştır.

AKP'nin Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı tarafından verilen bilgilere dayandırılan sözümona haberde, 5 kişinin CHP'den istifa edip, AKP'ye üye olduğu bilgisine yer verilmiştir.

AKP'nin Konyaaltı İlçe Örgütü'nü üye kaydedildiklerine göre, bu kişilerin Konyaaltı'nda ikamet ettikleri ve CHP Konyaaltı İlçe Örgütü üyesiyken istifa ettikleri akla gelmektedir.

Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı İlçe Örgütü, İl Başkanlığı ve CHP Genel Merkez kayıtları tek tek incelendiğinde, adı geçen 5 kişiden 4'ünün hiç bir zaman CHP üyesi olmadıkları ya da yakın geçmişte

CHP'den istifa etmedikleri anlaşılmıştır. Adı geçen bir kişinin ise Konyaaltı'nda değil, Gaziantep ilinde CHP üyesi iken istifa ettiği belirlenmiştir.

AKP Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı'nın gerçek dışı beyanına dayandırılan ve AKP'den mail yoluyla gönderildiği gazete yöneticilerince ifade edilen yalan ve iftira içerikli metin,

ne yazık ki gerçekliği araştırılmadan ve sorgulanmadan haberleştirilmiştir.

Ayrıca yazıda yer alan ve AKP'nin Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı'nın ifadeleri olduğu değerlendirilen asılsız söylemlerde CHP'nin terör örgütü ile ilişkisi olduğu öne sürülmüştür.

Oysaki AKP, 2019 yerel seçimleri öncesi, İmralı'daki terör örgütü elebaşının, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a destek mesajından medet ummuş, terör örgütünün bir başka liderini,

"Arananlar listesi"nde olmasına rağmen, TRT'ye çıkartmış, sözüm ona "Çözüm Süreci" denilen ihanet sürecinde terör örgütü üyelerini kırmızı halılarla karşılayıp, halay çekmişler,

sınırdan güvenle geçişlerini sağlamışlar ve de bu teröristlere lahmacun ısmarlamışlardır. Ayrıca AKP Hükümeti döneminde terör örgütü yöneticileriyle Oslo'da ve Dolmabahçe'de yapılan pazarlık görüşmeleri de hala hafızalardadır.

AKP'nin Kadın Kolları Başkanı'nı, AKP'nin terör örgütleri, mafya ve çetelerle ilişkisi bu kadar açıkken CHP'ye yönelik iftira ve yalanlarıyla baş başa bırakıyoruz.

Ancak, şunu bir kez daha hatırlatmak isteriz ki AKP, CHP'nin Konyaaltı'nda kan kaybedeceği hevesine asla kapılmamalıdır. AKP'liler, Konyaaltı'nda seçim kazanmayı rüyalarında dahi göremezler.

Dolayısıyla bu metinde doğru ve gerçek olan tek ifade Konyaaltı'nın CHP'nin kalesi olduğudur ve Konyaaltı halkı her seçimde yine CHP'ye büyük oranda teveccüh gösterecektir”

yukarı çık
0
Paylaşım