Menu
RSS

Muratpaşa CHP İlçe Başkanı Şahin: Yüzsüz Pişkin AKP İktidarına Soruyoruz!

Muratpaşa CHP İlçe Başkanı Şahin: Yüzsüz Pişkin AKP İktidarına Soruyoruz!

Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Halkımız, AKP iktidarı kadar pişkin, yüzsüz başka bir iktidar görmedi!” dedi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin, “Yaptıkları onca hukuksuzluğa, yolsuzluğa rağmen hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. Onlar sanıyorlar ki, susacağız, hesap sormayacağız, unutacağız!

Ne “128 Milyar Dolar Nerede!” demekten vazgeçeceğiz, ne de ayda 10 bin dolar para alan siyasetçinin peşini bırakacağız!” dedikten sonra şöyle devam etti:

“Cevapsız kalan diğer soruları da hatırlatalım:

Demirören Holding, Ziraat Bankası’ndan aldığı kredinin şu ana kadar ne kadarını ödedi? Bizim bildiğimiz Demirören’e verilen 750 milyon dolar kredi ödenmedi. Milletin parası yandaşa peşkeş çekildi, hesabı hâlâ sorulmadı!

Karapara aklamakla suçlanan, iktidarın kol kanat gerdiği Sezgin Baran Korkmaz’ın yurt dışına çıkışına kim izin verdi? Korkmaz’ın mal varlıkları üzerindeki hacizleri kim kaldırdı?

“Damat nerede?” diyoruz; tık yok, cevap yok.

“Cüppeli amiral neden hâlâ görevde?” diyoruz; tık yok, cevap yok.

Biz ne susarız, ne sineriz, ne de sizden korkarız!

Üç maymunu oynamaya devam edin ama kaçış yok; iktidara gelince bütün bu yolsuzlukların, hukuksuzlukların, yasa dışı işlerin hesabını soracağız!

yukarı çık
0
Paylaşım