Menu
RSS

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay FETÖ’den Gözaltında

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay FETÖ’den Gözaltında

FETÖ'ye finansal destek sağladıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyonda, aralarında Orkide Yağları'nın sahibi Ahmet Küçükbay'ın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato'nun yürüttüğü soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, bazı adreslere sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Örgüte finansal destek sağladıkları iddia edilen çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenilirken, belirlenen adreslere giden ekipler, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama gerçekleştiriyor.

ORKİDE YAĞLARI'NIN SAHİBİ GÖZALTINDA

İzmir merkezli yapılan operasyonda, kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları'nın sahibi Küçükbay Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Küçükbay da gözaltına alındı. İstanbul'da gözaltına alınan Ahmet Küçükbay, İzmir'e getirilmek yola yola çıkartıldı.

Ahmet Küçükbay, İstanbul Yenikapı'da dün düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi öncesi birçok gazeteye tam sayfa ilan verip destek vermişti.

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

İzmir'de, iki gün önce düzenlenen operasyon kapsamında gayrimenkul, otomotiv, akaryakıt sektöründeki yatırımlarıyla tanınan, FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Gediz Üniversitesinin kurucu üyelerinden Abdullah Kavuk ile bazı iş adamları ve şirket yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alınmıştı.

yukarı çık
0
Paylaşım