Menu
RSS

Abdullah Sevimçok Son Yolculuğuna Uğurlandı

Abdullah Sevimçok Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok,  Antalya Muratpaşa Camiinde kılınan ikindi namazına müteakip, binlerce seveninin omuzlarında Andızlı Mezarlığında toprağa verildi.

Antalya’da geçirmiş olduğu kalp ameliyatının ardından rahatsızlığının tekrardan nüksetmesi üzerine Ankara’da ikinci bir ameliyat daha geçiren ve sonrasında da bünyesinin güç kazanması adına doktorlar tarafından uyutularak bir süredir yoğun bakım servisinde müşahede altında tutulan, ancak yaşam mücadelesini kaybederek 27 Mart 2016 Pazar gecesi hayata gözlerini yuman Başkan Abdullah Sevimçok için Antalya Muratpaşa Camiinde cenaze töreni düzenlendi.

Binlerce insanın caminin avlusunu doldurarak dışarılara taştığı cenazede Başkan Sevimçok’un eşi Gönül Sevimçok, çocukları Sabri ve Selin Sevimçok ile Sevimçok ailesi mensupları taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken ve yönetimi, Bazı Federasyon ve Birlik Başkanları, AESOB’a bağlı oda başkanları ve esnaf camiasının yanı sıra Ak Parti, CHP ve MHP Antalya Milletvekilleri, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, ilçe belediye başkanları, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ile binlerce kişi katıldı.

Antalya İl Müftüsü Osman Artan’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Başkan Sevimçok için helallik istendi. Cenaze törenine katılan sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlanan Abdullah Sevimçok Andızlı Mezarlığı’ndaki aile mezarlığında dua ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

01 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul’da Birlik Başkanı seçilerek Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini bugüne kadar başarı ile sürdüren Abdullah Sevimçok (51) evli ve iki çocuk babasıydı.

yukarı çık
0
Paylaşım