Menu
RSS

Adrenalin Tutkunlarının Adresi: Tırmanma Parkuru

Adrenalin Tutkunlarının Adresi: Tırmanma Parkuru

Antalya’nın Aksu İlçesi'nde hizmet veren Anadolu Park'ta 20 bin metrekarelik alanda kurulu tırmanma parkuru (İp parkuru- fun climbing), 12 ay adrenalin ve eğlence imkanı sunuyor. Adrenalin ve eğlencenin her saniyesinden keyif almak isteyenler, özel olarak tasarlanmış pistte sınırlarını zorluyor.

365 gün boyunca kapıları açık olan Fun Climbing, doğayla iç içe heyecanlı bir serüveni meraklılarının ayağına kadar getiriyor. Profesyonel rehberlerin eşlik ettiği adrenalin macerasında, yerden metrelerce yüksekte ipli geçişler, salıncak ve bisikletlerin üzerinde geziler yapılıyor.

Tırmanma parkurunu farklı yapan unsur ise pistin ve tırmanma elementlerinin fazlalığı. 60 farklı tırmanma elementi bulunan 6 parkurdan oluşan merkezde, yeni başlayanlar için bir de antrenman pisti yer alıyor.

Kış ayları dahil farklı müşteri gruplarına hizmet eden adrenalin parkını, 2015 yılında 50 binin üzerinde kişi ziyaret etti. 1 Ocak'tan bu yana çoğunluğu Antalya ve çevresinde kamp yapan futbol takımları olmak üzere kış turistlerinin oluşturduğu 3 binin üzerinde macera tutkununu ağırladı.

Heyecan, adrenalin, denge, takım ruhu ve cesaretin ön plana çıktığı parkur, Fransa'dan ithal ileri teknolojiyle üretilmiş özel güvenlik sertifikalı malzemelerden oluşuyor.

Merkezin işletmecisi Mete Önder, ip parkuru deneyenlerin tekrar parkura girmek için ikinci kez geldiklerini söylüyor. Heyecanı kadar sportif yönüyle fanatiklerinin oluştuğunu belirten Önder, "Türkiye içinden yüzlerce müşterimiz var.

Sadece parkurda zaman geçirmek için Antalya'ya gelen arkadaşlarımız oluyor. Parkur bölgenin en kapsamlı işletmelerinden birisi. Zorluk derecesi ile de oldukça iddialıyız" dedi. DHA

yukarı çık
0
Paylaşım