Menu
RSS

Akdeniz Üniversitesi’nde Çanta Paniği!

  • Yazan 
Akdeniz Üniversitesi’nde Çanta Paniği!

Manavgat’tan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne hasta ziyaretine gelen 11 yaşındaki Ceyhun Aydın'ın bahçede unuttuğu sırt çantası, bomba paniğine neden oldu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi H Blok bahçesinde oturma grubu altıda bırakılan çanta, heyecanlı anlar yaşattı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, şüpheli çantanın çevresinde güvenlik çemberi oluşturdu. Polis bomba imha ekiplerini olay yerine çağırdığı sırada iki çocuğun çantanın kendilerine ait olduğunu söylemesi, rahat nefes aldırdı.

Bir yakınını ziyaret için hastaneye geldiğini ve o sırada içinde kitapları ile giysilerin bulunduğu sırt çantasını, oturma grubu altında unuttuğunu söyleyen 11 yaşındaki Ceyhun Aydın, “Manavgat'tan, annem ve bir akrabam ile hastane bahçesine geldiğimizde bir süre oturduk.

Kalktığımızda çantamı o dalgınlıkla unutmuşum. Hasta ziyareti bittiğinde çantamın yanımda olmadığını fark ettim. Hemen oturduğumuz yere gitmek istedim. Fakat çevrede polis ve güvenlikçiler vardı. Beni bölgeye yaklaştırmadılar. Ne olduğunu sorduğumda şüpheli bir çanta olduğunu söylediler. Ben de çantamı o bölgede unuttuğumu söyleyince bir görevli eşliğinde çantamın yanına gelerek sırt çantamı aldım" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım