Menu
RSS

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Ünal, Turizm Fakültesi'ni İnceledi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Ünal, Turizm Fakültesi'ni İnceledi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, MATSO Turizm Fakültesi'nde incelemelerde bulundu. AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Manavgat'ı ziyaret etti. Kaymakam Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve MATSO Başkanı Ahmet Boztaş'ı ziyaret eden

Rektör Ünal, MATSO tarafından yaptırılan ve önümüzdeki günlerde resmi açılışı gerçekleştirilecek olan MATSO Turizm Fakültesi'nde de inceleme yaptı. MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, öğretim görevlileri ve öğrenciler tarafından karşılanan Rektör Ünal, öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerin sorunları olup olmadığını soran Rektör Ünal, "Sizler bu fakültenin ilk öğrencilerisiniz. MATSO tarafından çok güzel bir fakülte binası yaptırıldı. Sıfır bir binada eğitim öğretim görüyorsunuz. Bazı ufak tefek eksikler olabilir ama bu eksiklerde en kısa sürede tamamlanır" dedi

MATSO Turizm Fakültesi'nde amfileri, sınıfları ve diğer idari bölümleri gezen Rektör Ünal, binanın kullanışlı ve çok iyi yapıldığını kaydetti.

Fakülte binasının yapımında emeği geçen başta MATSO Başkanı Ahmet Boztaş olmak üzere, Kaymakam Nazmi Günlü ve belediye başkanı Şükrü Sözen ve diğer yetkililere teşekkür eden Rektör Ünal, "Manavgat'a böyle bir fakülte kazandırdığımız için çok mutluyuz.

Şimdi sıra diğer fakülteleri açmaya geldi. Manavgat Belediyesi tarafından tahsis edilen binada da en kısa sürede bir veya iki fakülte açacağız. Bu konuda planlarımız ve girişimlerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Matso'ya Ziyaret

Rektör Mustafa Ünal daha sonra MATSO'yu ziyaret etti. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, fakültenin yapımı aşamaları hakkında ayrıntılı bilgi verirken, ilçede 2 fakültenin daha kurulmasıyla üniversitenin açılabileceğini anlattı. Ziyarette fakültenin resmi açılış tarihi ve gündemiyle ilgili konular görüşüldü.

Belediyeye Ziyaret

Rektör Mustafa Ünal, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e de iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Sözen, üniversite- kent işbirliğinin karşılıklı diyaloglarla üst seviyeye taşınabileceğini söyledi. Başkan Sözen, Rektör Ünal'ın yeni ve çok önemli görevinde başarılı olması dileğini yineledi.

Ziyarette belediye hastanesi inşaatının geleceği hakkında da görüşülürken Başkan Sözen, belediye hastanesinin üniversiteye devri ve fakültelerin kurulması konusunu da gündeme getirdi. Rektör Ünal da belediye hastanesi binası ile ilgili gerekli adımların atılıp, çalışmaların yapılabileceğini söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım