Menu
RSS

Aksu Belediye Başkanı Şahin İncelemelerde Bulundu

Aksu Belediye Başkanı Şahin İncelemelerde Bulundu

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin haftanın ilk iş gününde, iki farklı mahallede incelemelerde bulundu. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Ramazan Bayramı tatili sonrası, ilk iş gününde Aksu’nun Güloluk Mahallesindeki Halı Saha Alanındaki çalışmalar ile Fettahlı Mahallesinde devam eden Gençlik Merkezi ve Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Şahin İlk İncelemeyi Güloluk Mahallesinde Yaptı

Bayram tatilin ardından ilk olarak Güloluk Mahallesinde yapımına başlanan Halı Saha Alanında incelemelerde bulunan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin burada yaptığı konuşmada “Güloluk Mahallemizdeki, gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın dilediği zaman spor yapabileceği bir alana ihtiyaç vardı.

Bu ihtiyaca cevap vereceğini umduğumuz Güloluk Mahallemizde Halı Saha yapma çalışmalarımız başladı. Çalışmaları gelip yerinde incelemek istedik, alanın en kısa süre vatandaşlarımızın kullanımına açılması için belediyemiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor” dedi.

Başkan Şahin Fettahlı Mahallesinde İse 2 Farklı Alanda İnceleme Yaptı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin bugün ayrıca Fettahlı Mahallesinde yapımına başlanan Gençlik Merkezi ve Kur’an Kursu inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Şahin burada yaptığı açıklamada ise“ Bayram tatilinin ardından çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Amacımız Aksu halkına hizmetten başka bir şey değildir.

Fettahlı Mahallemizin ihtiyacı olan Gençlik Merkezi ve Kur’an Kursu alanlarında yapılan çalışmaları da yerinde inceledik. Mümkün olan en kısa sürede çalışmaların bitirilmesi ve Fettahlı halkının hizmetine girmesi için azimle çalışıyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım