Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

Aksu’da İftar Yemeği

Aksu’da İftar Yemeği

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin' in ev sahipliğinde; Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Geleneksel İftar Yemeği binlerce kişinin katılımı ile Pınarlı Anfaş Expo Center Alanında gerçekleştirildi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin' in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Ak Parti Antalya Milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç ve Hüseyin Samani, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Aksu İlçe Emnniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, Aksu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Levent Elmas, Aksu Belediye Başkan Yardımcıları, Aksu Belediyesi Meclis Üyeleri ile Belediye Birim Müdürleri ve binlerce Aksu' lu katıldı.

Neredeyse bütün Aksu protokolünün ve binlerce vatandaşın katıldığı iftar yemeği öncesinde davetlileri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile eşi Ümmü Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ile birlikte karşıladı.

Daha sonra tek tek masaları da gezen Başkan Halil Şahin iftar saati öncesinde iftar menüsü ile de bizzat ilgilenip, elleriyle karpuz kesti. Protokolün yerini almasın ardından iftar yemeği etkinliği başladı.

Etkinlikte semazen gösterisinin yanı sıra ilahi sanatçısı Mahmut Tahir Çetin de sahne alarak ilahiler seslendirdi. Aksu İlçe Müftüsü Mustafa Şimşek ise iftar sonrasında iftar duası okudu.

Daha sonra sıra ile Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile Hüseyin Samani kürsüye çıkarak halka seslendi.

Halil Şahin; "Bizim Derdimiz Halka Hizmet"

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin yaptığı konuşmada; "Bugün burada binlerce vatandaşımızla bir arada olmak, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu sizlerle idrak etmekten mutluluk duyuyoruz. Bir arada ve bir olmak da fayda var.

Şunu da belirtmeliyim ki bizim tek derdimiz halkımıza hizmet etmek. Kent Meydanı Projemiz son aşamaya geldi. Hastane Projemiz de öyle, Aksu da birçok alanda ciddi bir kalkınma hamlesi yaptık ve yapamaya da devam edeceğiz.

Ekip çalışması ile hizmet gerçekleştiriyoruz, yapılan her işte herkesin emeği var, bizlere bu konuda destek veren herkese tek tek teşekkürlerimi iletiyorum. Halkımızın desteği ile daha da fazlasını yapacağımıza inanıyorum.

Bu güzel iftar sofrasında bizi burada yalnız bırakmayan sayın milletvekillerimize, tüm protokol üyelerimize ve tüm halkımıza teşekkürlerimizi iletiyorum. Sofraların bereketi paylaşıldıkça artar bugün burada bu organizasyonla biz soframızı binlerce Aksulu ile paylaştık." dedi.

Gökçen Özdoğan Enç'den Birlik Ve Beraberliğe Vurgu

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ise yaptığı konuşmada; "Ülkemiz kolay olmayan bir süreçten geçiyor, böylesi güzel organizasyonda, bir iftar sofrasında buluşmak bizleri mutlu ettiği kadar birliğimizi, beraberliğimizi de pekiştiriyor.

Bugün burada buluşmamıza vesile olan Aksu Belediye Başkanımız Sayın Halil Şahin' e teşekkürlerimi sunuyorum. Aksu halkı da başkanın anladığım kadarı ile çok güzel sahip çıkıyor. Hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Hüseyin Samanı; "İftar Açma Sebebimiz Bizi Bir Araya Getirdi"

Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de yaptığı konuşmada; "Bereketli, mübarek bir aydayız, iftar açma sebebimiz bugün bizi bir araya getirdi. Aksu'da iftar sofrasında bir araya geldik.

Vesile olan Halil Şahin kardeşime şükranlarımı sunuyorum. Aksu' da Expo, raylı sistem, yolların büyük bir kısmı, park alanları yoktu. Kısa süre de yapılan hizmetleri ve değişimi sizler görüyorsunuz.

Ben eminim ki gelecek yıl çok daha güzel şeyler olacak. Aksu' da Hastanemiz yakında hayata geçirilecek. Aksu da daha birçok projemiz var onlar hayata geçirilecek. Yeter ki bizler birlik ve beraberliğimizi koruyalım" dedi.

Aksu Belediyesinin organize ettiği "Geleneksel İftar Yemeği yapılan konuşmaların ardından İlahi Sanatçısı Mahmut Tahir Çetin'in ilahi dinletisi ile sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım