Menu
RSS

Aksu Kent Konseyi Darbeye Hayır Gündemi İle Toplandı

Aksu Kent Konseyi Darbeye Hayır Gündemi İle Toplandı

Aksu Kent Konseyi Temmuz ayı olağan toplantısını 29 Temmuz Cuma günü, Aksu Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş başkanlığında “Darbeye Hayır, Demokrasiye Evet” gündemi ile gerçekleştirdi.

Toplantı sonrasında Aksu Kent Konseyi üyeleri, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile Başkan Yardımcısı Hakkı Coşgun' u başkanlık makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Aksu Kent Konseyinin “Darbeye Hayır, Demokrasiye Evet” gündemi ile gerçekleştirdiği toplantıya Aksu Kent Konseyi üyeleri; Derya Kasım Bilge, Turan Şahin, Mustafa Altıntaş, Yusuf Dalaman, Mustafa Kaygusuz, Cevdet Metin, Ayşe Çırpan ile Nurgül Çoban katıldı.

Aksu Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş toplantıda yaptığı konuşmada;  Kent konseylerinin yerel konularda çözüm arayan ve projeler üretme gayretinde olan sivil toplum kuruluşları olduklarını dile getirdi.

Tülay Ateş konuşmasına şöyle devam etti; “ Demokratik ve katılımcı bir yerel yönetim geleneğini oluşturma, kentlilik bilinci ve kültürünü yerleştirme gayretinde olan Aksu Kent Konseyi olarak Darbeye hayır, Demokrasiye evet diyoruz.

Tüm darbeleri ve 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe teşebbüsünü kınıyor tüm halkımızı demokrasimize sahip çıkmaya davet ediyoruz. Darbe teşebbüsü sırasında hayatlarını kaybedenlere Allah’ dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileklerimizi iletiyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

Aksu Kent Konseyi üyeleri toplantı sonrasında, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile Başkan Yardımcısı Hakkı Coşgun’ u başkanlık makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde buldu ve verdikleri destekten ötürü teşekkürlerini iletti.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise; Aksu Kent Konseyine her zaman ellerinden geldiğince destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini, kent konseyinin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım