Menu
RSS

Antalya CHP Gazipaşa’dan Kılıçdaroğlu’nun Nohut Hediyesi

Antalya CHP Gazipaşa’dan Kılıçdaroğlu’nun Nohut Hediyesi

Antalya Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gazipaşa İlçe Örgütü, geçen yılın ardından bu yılda Cimbiti yaylasında bulunan 25 dönümlük araziye nohut ekti. CHP ilçe örgütü, Mayıs ayında ekilen nohudun hasadını yaparak, satışına başladı.

Geliri ihtiyaç sahipleri ile parti yararına kullanılmak üzere hasadı yapılan nohut, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara’ya nasip olacak.

CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, Gazipaşa’ya gelerek partili kadınlarla birlikte nohut hasadına katılan Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ile birlikte üzerinde ’CHP Gazipaşa ve Adalet’ baskısı bulunan özel tasarım nohut çuvallarını genel merkeze götüreceklerini bildirdi.

Genel merkezden randevu talep ettiklerini ve önümüzdeki günlerde Ankara’ya gideceklerini aktaran Başkan Güven, beşer kiloluk 5 adet nohut çuvallarından 1’ini projeden oldukça memnun kalan Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye edeceklerini belirtti.

CHP İlçe Başkanı Güven, tarlalarını ekim için verenler ile hasat çalışmalarına katılan CHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci ve yönetimi ile hasada katılan tüm partili kadınlara teşekkür etti.

Deveci’den Tam Destek

Gazipaşa’da nohut hasadına katılan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, üreterek gelir elde eden İlçe Başkanı Ömer Güven ve yönetimine övgüler düzdü.

CHP İlçe Başkanı Ömer Güven ile birlikte hasadını yaptıkları nohudun bir kısmını Ankara’ya götüreceği belirtilen Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, "Üreterek gelir elde etmenin partimiz için diğer çalışmalardan oldukça farklı bir anlamı var" dedi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Deveci, bu tür örnek çalışmaların tümüne kadın kolları olarak tüm güçleri ile destek verdiklerini, bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini kaydetti

yukarı çık
0
Paylaşım