Menu
RSS

Antalya’da 11.A Sınıfı Ateşleyici Yeterlilik Belgesi Sınavı

Antalya’da 11.A Sınıfı Ateşleyici Yeterlilik Belgesi Sınavı

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 11. A Sınıfı Ateşleyici Yeterlilik Belgesi Sınav’ın duyurusu ve koşulları belirtildi.

Açıklama şöyle; “87/12028 karar sayılı Tüzük kapsamındaki sivil kullanım amaçlı patlayıcı maddeleri kullanacak olanlardan, 11. A Sınıfı Ateşleyici Yeterlilik Belgesi yazılı sınavının 19 Haziran 2016 Pazar günü yazılı sınavda başarılı olacakların mülakat sınavlarının ise 20-24 Haziran 2016 tarihleri arasında Ankara’da yapılacaktır.

Sınava katılmak için ilk defa müracaat edecek adaylar;

  • Ateşleyici Yeterlilik Belgesi almasında veya patlayıcı madde işleri ile uğraşmasında sakınca olmadığına dair tam teşekküllü Devlet Hastanesinden veya Üniversite Hastanesinden alacakları sağlık kurulu raporu,
  • Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı ile fotokopisi,
  • 4 adet fotoğraf ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğü, Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Adaylar öncelikle yukarıda sayılan evraklar ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğü, Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Adayların müracaat durumlarının değerlendirileceği ve uygun görülmesi halinde adayların sınav ücretini yatırmaları gerekmektedir.

Aksi takdirde Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğüne müracaat etmeden önce yatırılan sınav ücretlerinin iadesi yapılmayacaktır.

Sınava katılmak için ilk defa müracaat edeceklerin durumlarının uygun görülmesi halinde ve Emniyet Müdürlüğünde müracaat dosyası bulunanların en geç 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 17.00’a kadar 300 TL sınav ücretinin Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgileri belirtilerek sınav ücretini yatırdıklarına dair dekontun aslı ile birlikte Emniyet Müdürlüğü Uncalı Hizmet Binası Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğüne şahsen müracaatta bulunmaları gerekmektedir.

Belirtilen tarihten sonra yapılacak sınav müracaatları bir sonraki sınav dönemi için değerlendirilmeye alınacak olup, yatırılan sınav ücreti adaya iade edilmeyecektir.

Sınava girecek adaylar sınav ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.ozelguvenlik.pol.tr internet adresinden ulaşabilirler”.

yukarı çık
0
Paylaşım