Menu
RSS
Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya’da On Binler Tek Yürek Oldu, Sel Oldu Aktı

Antalya, 19 Mayıs Atatürk'ü An...

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam Ücret 20 TL’ye Yükseldi

Antalya'da Ulaşım Ücretine Yüzde 33 Zam Geldi: Tam…

UKOME Genel Kurulu’nda alınan ...

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taksime Yürümek İsterken Tutuklananlara Sahip Çıkıyoruz!

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: Taksime Ve Taks…

1 Mayıs’ta Taksim’e yürümek is...

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Meteorolojik Uyarı: Antalya'nın Doğu İç Kesimlerin…

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü...

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet İçin 1 Mayıs Meydanlarına!

Antalya Emek Platformu: Ekmek, Adalet Ve Hürriyet …

2024 1 Mayıs’ında da işçiler, ...

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!

Antalya Eğitim İş: Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözl…

Eğitim İş Sendikası Antalya Şu...

Prev Next

Antalya’da 5 Yıldızlı Otelde Su Kaydırağı Faciası

Antalya’da 5 Yıldızlı Otelde Su Kaydırağı Faciası

Antalya’da kaldığı 5 yıldızlı otelin kaydıraklı havuzunu kullanan 8 yaşındaki Lara Şahin’in serçe parmağı koptu. Yaşananları anlatan baba Yasin Şahin (41), “Kaydırağın yüzeyinde bozulma, kırılma varmış. Bu nedenle kaydırak kızımın parmağını jilet gibi kesip koparmış. Hekim olduğum için olaya hızlı müdahale ettim ama kızımın parmağını kurtaramadık” dedi.

Hürriyet'in haberine göre Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki 5 yıldızlı bir otele yerleşen Şahin ailesinin tatili kabusa döndü. Eşi ve 3 çocuğu ile 3 gün önce otele giriş yapan pratisyen hekim Yasin Şahin (41), eşyalarını odasına yerleştirdikten hemen sonra 8 yaşındaki kızı Lara Şahin, eşi ve diğer çocukları ile otelin havuzuna indi.

Kızını çocuklar için özel olarak ayrılan kaydıraklı havuza bırakan Yasin Şahin, kendisi ise yetişkinlere ayrılan havuza girdi.

Serçe Parmağı Kopmuş

Bir süre sonra kızının çığlıkları ile irkilen Şahin, çocuk havuzuna koştuğunda korkunç bir manzara ile karşılaştı. Çocuğunu kanlar içinde bulduğunu anlatan Şahin, “Kızımın eli, yüzü kanlar içindeydi. Hemen kendisine doğru koşup vücudundaki yaralanmayı tespit etmeye çalıştım.

Sağ eline baktığımda serçe parmağının olmadığını gördüm. Hemen ilk müdahaleyi yapıp kopan parmağı aramaya başladım” diye konuştu.

Şikâyetçi Oldum

Bir süre parmağı aradığını ancak başarılı olamadığını söyleyen Şahin, “Kızım parmağının düştüğü yeri kendisi gösterdi. Hemen parmağı muhafaza altına aldık.

Daha sonra yaptığım incelemede kaydırağın yüzeyinde bozulma, kırılma olduğunu tespit ettim. Bu nedenle kaydırak kızımın parmağını jilet gibi kesip koparmış. Hemen jandarmayı çağırıp otel yönetiminden şikayetçi oldum. Kızımın parmağı yerine dikildi ancak vücut parmağı kabul etmedi” dedi.

Kaydıraklardan Uzak Durun

Kızının ikinci kez ameliyata alındığını anlatan Şahin, şöyle dedi: “Bu kadar olumsuzluğa rağmen sükûnetimi kaybetmemeye çalıştım. Ancak otel yönetimi değer müşterileri etkilememden korkup beni otelden çıkarmaya kalktı.

Kızımın parmağı kopmuş ve gördüğüm muameleye bakın! Bir hekim olarak, bir baba olarak bu olayın asla peşini bırakmayacağım. Adalet sorumlulara cezasını mutlaka verecektir. Ailelere tek tavsiyem havuz kaydıraklarından çocuklarını uzak tutsunlar.”

yukarı çık
0
Paylaşım