Menu
RSS

Antalya’da Alman Acentelere Özel 'We Love Turkey' Etkinliği

Antalya’da Alman Acentelere Özel 'We Love Turkey' Etkinliği

Antalya’nın Kemer İlçesi'nde Alman seyahat acentelerinin katılımıyla 'We Love Turkey' etkinliği düzenlendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle Tropo Seyahat Acentesi tarafından Rixos Sungater Otel'de düzenlenen etkinliğe, Almanya faaliyet gösteren seyahat acentelerinden 120 temsilci katıldı.

Etkinlikte, Alman seyahat acentelerine, 2017'de turizmdeki beklentiler anlatıldı. Programda, Antalya'daki 24 otel stant kurarak, oteller hakkında bilgiler verdi.

Tropo Satış ve Pazarlama Direktörü Okan Doğanaslan, Almana seyahat acentelerinin merkezinin Hamburg'ta olduğunu söyledi.

Türkiye'de turizmde bu yıl bazı sıkıntılar yaşandığını belirten Doğanaslan, bu sıkıntıları ortadan kaldırabilmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydetti. Doğanaslan, Almanya'dan gelen seyahat acente sahipleri ve yetkililerine, Türkiye'nin tatil yapmak için güvenli bir yer olduğunu anlattıklarını ifade etti.

Okan Doğanaslan, acente sahiplerine Türkiye turizmi hakkında da bilgiler verdiklerini belirterek, "Bizim burada olmamız önemli. Özellikle otel sektörüne destek oluyoruz. 2017'de yaşanan bazı sıkıntıları aşacağımıza inanıyoruz. Buna göre çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Türkiye'ye daha önce gelen turistler açısından sorun yaşamadıklarını anlatan Doğanaslan, "Türkiye'yi duyan ama henüz gelmeyen turistlerde bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntıları aşmak için böyle organizasyonlar yapıyoruz. Onlara Türkiye'nin güvenli olduğunu anlatıyoruz" diye konuştu.

Beate Wierig: Darbe Girişiminden 2 Gün Sonra Türkiye'de Tatil Yaptım

Türkiye'ye Almanya'dan müşteri gönderen Casa Del Sol Seyahat Acentesi Sahibi Beate Wierig ise “Birkaç defa Türkiye'ye geldim. En son bu yaz çocuklarım ile birlikte burada tatil yaptım. Bu organizasyonun Türkiye'de yapılmış olması çok önemli.

Ddarbe girişiminden 2 gün sonra çocuklarımla Türkiye'ye gelerek tatil yaptım. Hiçbir şekilde burada etki altında kalmadığımı ifade etmek istiyorum. Müşterilerim Türkiye'ye gittikten sonra herhangi bir güvenlik sorunu olmadığını kendileri görüyor" dedi.

'We Love Turkey' etkinliği, 20 Kasım Pazar günü sona erecek.

yukarı çık
0
Paylaşım