Menu
RSS

Antalya’da Bir Mahalleye Daha Kentsel Dönüşüm Müjdesi!

Antalya’da Bir Mahalleye Daha Kentsel Dönüşüm Müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesi'nde vakıf arazileri takasıyla revizyon planı getireceklerini söyledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Tütüncü, 2B sorununu tamamladıkları Fatih Mahallesi'ndeki vakıf arazisi takas işlemlerinin onaylandığı ve Başbakanlık'tan çıktığını söyledi. F

fatih Mahallesi tapularının Antalya Milli Emlak Müdürlüğü'ne gönderildiğini duyuran Tütüncü, söz verdikleri tapuları dağıtma işlemi öncesinde önlerinde hiçbir engel kalmadığını kaydetti. Tütüncü'nün bu açıklaması vatandaşlarda büyük sevinç yarattı.

"İmar Revizyonunu Birlikte Yapacağız"

Bundan sonraki nihai hedeflerinin tapuları sahiplerine teslim ederken eşzamanlı imar planı revizyonunu tamamlamak olduğunu duyuran Hakan Tütüncü, "Hemşerilerimize daha büyük parsellerde daha büyük inşaat hakkı tanıyacak bu imar planı revizyonunu, mahalle sakinlerimizle, muhtarımızla ve mahalle temsilcilerimizle birlikte yapacağız. Planı tamamladıktan sonra da buradaki yeni yapılaşmanın önünde hiçbir engel kalmayacak" dedi.

Ev Ziyaretleri

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü daha sonra yapımı devam eden Çelebi Sultan Mehmed Camii'nde incelemelerde bulundu.

Ulus Mahallesi'nde ise ev ziyaretleri yapan Tütüncü, ev halkıyla sohbet etti, talepleri dinledi. Tütüncü, bir ailenin hasta nakil aracı ve ev temizliği talebinin karşılanması için de talimat verdi. Tütüncü, ziyaretlerde çeşitli hediyelerle çocukları da sevindirdi.

Ulus Mahallesi'ndeki ev ziyaretlerine Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Şahin de eşlik etti. Başkan Hakan Tütüncü, Fabrikalar, Şelale ve Habibler mahallelerinde de taziye ziyaretinde bulundu.

yukarı çık
0
Paylaşım